one tree hill 5x02

image25

Såg också igår avsnitt 5x02 av One Tree Hill: Racing Like a Pro.
Det här avsnittet var ÄNNU bättre. Sophia var underbar med sin gudson Jamie och alla underbara scener med Peyton.
Det var läskigt att se Lucas som coach för ravens nu. Han var riktigt sexig, snyggare än han någonsin har varit faktiskt. Att se honom coacha och snacka med spelarna. GRYMT säger jag bara.
Det fanns många sorgliga scener också. Som när Haley och Nathan har största bråket och hon säger" I cannot keep on living like this" och slänger flaskor och porslin i golvet. Och när Peyton och Lucas pratar och Peyton påminde Lucas om när han sa till henne"your art matters, it´s what got me here" sen sa hon samma sak tillbaka om hans novell. "your art matters, it´s what got me here"

Det kommer att bli en underbar säsong med ännu mer underbara avsnitt. Men nu när jag har säsong 4 ÄNTLIGEN känns det sorgligt att titta på dom, det känns som en helt annan serie och jag vill inte bli påmind om att det är inte vilka dom ärlängre och säsong 4 känns så avlägsen och borta. Det är som att kolla på avsnitt med Marissa i OC och sen kollar man på säsong 4 där hon inte är med. Det funkar nästan inte. Även fast säsong 4 är en fullkomligt underbar säsong är det lessamt. Kommer säkert att  vara så när jag sätter på säsong 3,2,1 också.
Bort med den känslan.

Tycker heller inte om nya karaktäer. Dte kommer alltid nya personer in i serien varje säsong och det är inte roligt. Det ska vara dom orginella, det räcker gott och väll. Det känns som om dom gör intrång och vi som tittar på serien känner inte dom så man kan inte tycka om dom eller tycka att dom är en del av one tree hill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0