World society for the protection of Animlas


 WSPA, The World Society for the Protection of Animals, som kämpar för en värld där djurs rättigheter spelar roll, och där domser ett slut på grymheter mot djur. WSPA har kämpat för bättre välfärd sedan dess grundande för snart 27 år sedan och föreningen jobbar för en värld där djurens välfärd räknas och misshandel och tortyr av djur är historia.


Dansande björnar
Illegalt fångande, Björnungar blir stulna från deras mamma av krypskyttar, de tar ungen antigen när mamma är borta eller så skjuter dom mamman. Detta illegala tillfångatagande och dödande av vuxna björnar är ett allvarlig hot mot björnbestånden.

Konstant lidande, Ägarna till björnara får björnarna att dansa genom att pierca dem genom läppen, gomen eller nosen och där fästs en kedje eller ett rep. Det används ingen bedövning och dessutom så dras björnungarnas tänder ut eller knäcks av så att de inte kan skada deras ägare. Eftersom repet dras ut och in hela tiden så fortsätter såret att vara öpptet och det leder sedan till infektioner, vilket gör smärtan ännu värre. Dålig kost kan desutom göra björnarna blinda.

Ditt stöd kan hjälpa WSPA att:

- Skaffa veterinärhjälp till de björnar som fortfarande anvdänds till björndans

- Registerar björnarna med mikrochips för att ungå att fler hamnar i den grymma industin

- Rehabilitera och återutsätta räddade björnungar i naturen

WSPA.se

Stöd deras namninsamling "Animals matter to me"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0