onsdag .

Änltigen hemma, sjukt skönt. Hoppade in och hjälpte till lite i Vasaparken idag så har inte varit hemma fören nu :O .
Åkte även förbi stan en stund och köpte en tröja från Gina som jag ville ha, strumpbyxor till imorgon och lite guldglitterspray till imorgon också :) Emma och Nina har omvänt mig till glittersidan, kommer frivilligt ha på mig glitter, jag menar det är imponerande :)

shop until you drop .

Är helt sjukt slut . 8 timmar av shopping är fan inte min grej . Pallar inte trycket .
Men lite saker hittade vid i alla fall, jag köpte ett par jeans, en halsduk, gröna örhängen och en tröja som antagligen blir till nyår och lite småsaker som inte är värda att nämna. Kan inte fatta hur folk kan tycka det är så himla roligt att shoppa, personligen tycker jag bara det är ansträngande. Vill bara hitta det jag ska ha och sen gå hem :) .

det är robin hood jag vill ha .

Gjrode lite julshopping på cdon.com. Kände att det var på tiden att jag uppdaterade min filmhylla :)
är mest nöjd över LA Gigolo och Robin Hood. Måste börja ha några disney klassiker i filmsamlingen :)
Nästa månad blir det Micke och Molle :)




sick .

Mår inte särskilt bra just nu . Jag sa väl att jag hade/har halsfluss och det kan nu vara så att det har kommit tillbaka för jag är idiot nog att att inte ta de sista tabletterna igår och drack istället. :O.
Så jag har legat och frysit ihäj hela natten och sovit hela dagen så jag kommer aldrig kunna sova i natt .

lördagkväll .

Idag blir det att gå ut igen, den här gången med underbaraste Alex. Only me and her, that's how we like it. :)
Först är vi nu här hos alex och dricker lite och äter chips och sen får vi se vart vi hamnar, så länge stället har öl så är jag helt nöjd :)





flash from the past

Är halvvägs utanför dörren på väg att träffa en gammal vän som man inte har träffat på allt för länge tid .
Kommer bli helt sjukt underbart att träffa henne igen för jag har saknat henne så galet mycket .


You and I collide

Vill bara nämna att jag fick reda på en helt sjukt underbar nyhet igår av min underbaraste Michaela . Om hon håller vad hon nu har sagt och lovat mig så planerar hon på att flytta tillbaka till Stockholm när hon har pluggat klart i Skåne :D
det betyder att om typ tre år är hon tillbaka här hos mig och jag kunde inte vara lyckligare. Nu har jag något att se fram emot .<3


Today is gonna be the day that you're gonna throw it back at me

Årets julafton var helmysig. En galet trevlig kväll med en massa kortspel och frågesportspel och sjukt go mat :)
Nu iväg till Rotebro för att fira jul för sista gången i skulle jag gissa.
Sen till Rissne för att spendera fredagen med Nina och Emma och kanske några andra, en helt perfekt fredag :)


christmas of twothousandandnine.

Det är ett fullkomligt UNDER att jag överlevde sju hemska timmar inne i stan idag. Vetefan hur jag överlevde, det är värsta krigszonen där. Frustrerad tog jag mig runt för att slutligen komma hem och sätta igång och göra mina egna köttbullar tio på kvällen. Så man har slitit och svettats i köket de senaste två timmarna och nu ska jag strax bara klä granen och seen kan jag få sova .
Men först ska jag ta mig en 40 minuters paus och glo på ett avsnitt av förhäxad så att jag kan få tillbaka lite julengagemangskrafter .

Julafton om 5 minuter så säger väl GOD JUL nu så hörs vi i morgon :)

dan före doppardan

Dan före julafton och helt klart att man är ute i sista sekunden med att köpa de sista julklapparna, det är så det ska vara :) .
Nu ska jag först ta mig in till gamla stan och möta Michaela och ta oss en titt på julmarknaden och sen in till ruschen inne i stan. You got to love it .
Sen måste jag hem och börja laga köttbullar eftersom jag och min pappa har en liten tävling vem som gör godast :) Under alla år har han gjort dom godaste, jag hade då aldrig försökt men förra året gav jag mig in i leken och ägde hans köttbullar totalt . Dom var seriöst riktigt äckliga. Så vi får se vem som vinner i år, han lät ganska självsäker på telefon så jag är lite rädd...:P :)


Julhosfarmor







minijul .

Dags att åka hem till farmor och ha en liten lilljulafton med hela goa släkten . Ska bli roligt att ge kusinen sinjulklapp i alla fall, hoppas hon blir glaad :)


Love, love love is symbolic

Okej så den mysteriska julklappen till Michaela var inget annat än en tatuering!! Min plan var att lura henne till tatueringsstudion och vi skulle göra en likadan tatuering på samma ställe, och tatueringen skulle vara bokstaven "M" som står för Michaela och Maria.nu är vi bundna till varandra föralltid och det känns så bra i hjärtat att veta att den person jag tycker mest om i hela världen har exakt samma tatuering som jag på samma ställe och den representerar att vi älskar varandara och kommer vara vänner för evigt.










Jaws or shark ?

Inte undra på att barn och mäniskor i allmänhet är livrädda för hajar !! Att man gör sådana här tvspel som det är meningen att barn ska spela är vidrigt. Snacka om att ge fel intryck om hajarna och framställa dem som monster istället för utrotningshotade skygga djur.
Hur fan ska vi kunna se hajen annorulunda och ofarliga om sådana här spel görs till barnen ? Det räcker med den provocerande propaganda JAWSfilmerna, måste sådana här spel göras för att skrämma livet hur alla ?



snowday

mysig snöig dag var det som började med att jag råkade försova mig till min dejt med Michaela men väl inne i stan var det jätte mysigt med snö ööverallt .
Vi gick runt i stan lite och jag köpte lite julklappar till några människor . Ska träffa min älskling imorgon igen för att ge varandra sina julklappar, fast min julklapp är inte inte riktigt materiell, mer en sak vi ska göra...Ni får veta när hon har fått veta för det blir en överaskning för henne .

Julklappsinköp:
Pappa; check
Jennie; check
Tenggren.s; check
Michaela; halvcheck

kvar:
Mamma
Nina
Emma
Alexandra

You make me heart beat.



Fan va skönt det var att träffa den mest underbara människan på jorden igår. Kändes som en stor jävla sten lyftes från min bröskorg och att jag äntligen kan andas lite bättre. Allt jag mår dåligt över känns lite bättre nu bara för henne kärlek . Den här hösten har varit skitjobbig och det är fantastiskt hur femton minuter med henne kunde få mig att känna mig så mycket bättre .

Det är bevisat, utan henne fungerar jag inte . Vill inte ens tänka på den dagen då hon åker iväg igen , ni kan förvänta er en deprimerad blogg då :P .


chicken on saturday

Innan jag trotsade snöovädret och tog mig ner till ICA funderade jag länge på vad jag var sugen på att äta till middag . När jag äntligen har kommit på det så visar det sig att det såklart inte ska finnas någon grillade kyckling kvar. Så är det alltid när man verkligen vill ha kyckling .
Så jag var tvungen att snabbt komma på vad jag istället var sugen på. Så nu blir det chicken MCnuggets med ris, spenat, majs och advokado isället för pastasallad. Men men lika gott det :)

Fast det värsta är liksom att jag inte kan göra ris så jag ville egentligen inte göra det. Och när jag säger att jag inte kan göra ris så kanske jag verkligen inte göra ris, det är patetiskt.
Men nu har jag följt tilllagningsbeskrivningen fullkomligt så om det inte blir rätt nu så är det faktiskt inte mitt fel .
punkt .


.

Iväg till stan för att träffa hjärtatt . sen förhoppnignsvis hem :)




just an average winter .

Vill bara påpeka hur fullkomligt underbart det är med all snö vi har fått hära i Stockholm och över hela Sverige.
Fast lite irrterande var det när jag hade tänkt gå min gamla vanliga runda hem från tunnelbanan och märker att det är en meter snö överallt. Men ingen ska komma och förstöra mig gamla vanliga runda hem, INGEN .
Så jag krigade mig igenom snön med snö upp till låren tog jag mig igenom samma gamla vanliga väg ändå hem .
Snön stoppar in mig från från att bryta mina rutiner, nej nej .

För övrigt så har man lyckats få halsfluss så efter att man har mött tönten ikväll så ska jag hem och göra ingeting ikväll. Mer kan jag inte säga om imorgon, då blire fest istället, fast utan alcohol . :)

Nej, dags för en massa alvedon, mat och förhäxad under ett vaarmt täcke :)

Brie<3Flingan


Om 3 timmar ska jag äntligen åka till centralen och möta upp min favoritmänniska på hela jorden .
Efter tre jobbiga månader i från varandra dunkar mitt hjärta jättehårt för jag har saknat henne så himla mycket .
Man känner sig helt trasig utan sin andra halva .

Om 3 timmar och 40 minuter får jag hålla henne i mina armar och jag tänker inte släppa henne fören hon tvingar mig. Hon är lite starkare än mig så hon skrämmer mig lite :P :) .

Undra hur lång tid det kommer att ta innan tårarna kommer . Jag gissar på att dom kommer redan på tunnelbanan dit :P





PULKA .

Årets första pulkaåkning inträffade i tisdagskväll med Nina och Emma .
Kl sju på klädde vi på oss en himla massa och tog oss till ett ställe i Rissne kallat "gropen".
Precis, det var exakt lika gropigt och pulkaawesome som det låter :)
Vi vurpade, vi kastade oss, vi slänge oss vi körde nästan ihjälp en eller två ungar men roligt som fan hade vi i alla fall :D




Zero tolerance.

Okej den här gången är det inte mitt fel att det har blivit dålig uppdatering . Både min och min mammas datasladdar gick sönder så vi var tvungna att leva på datorernas batterier, men dom dog ju också tillslut .

Så nu har man varit runt halva söder om söder för att få tag i nya datasladdar för att både DHL och HP är helt IQbefriade . Och såklart så märkte man nu när man kom hem att vi bara har fått en sladd som funkar till våra datorer, den andra sladden är för stor. Fucking HP . Jävla skitföretag.


tuesday



Nu far man iväg till Gulmars sen Globen och sen ända till Rissne för att göra ett försöka att plugga och sen ska vi som min mamma brukar säga; "dränka våra sorger" antagligen i alcohol ikväll .

Så ni får ha en trevlig cause God knows I will .


snöbollskrig


Jag, Emma och Nina invigde årets första snöbollskrig idag i skolan.
Vet inte riktigt vem som var på lag med vem men det började med Emma mot mig och slutade med Emma och jag mot Nina . Man måste älska vintern och bra vänner :)


Vi kanske går på universitet men lite barnsliga får man faktiskt vara då och då ändå :)


Luciavakan

Årets bästa hemmafest helt klart var det i lördags. En av dom bästa festerna jag har varit på i alla fall. Roliga människor, skön stämmning och en massa skratt, det kallar jag en helt underbar lyckad kväll :)

Lite bilder från kvällens gång :)


Jennie and the tub at the party

En liten video med mig och Jennie inne på toaletten i lördags natt/söndagsmorgon .
Kom inte ens ihåg att jag hade filmat fören jag märkte den idag på mobilen :P
Den är filmade åt fel håll men det gör nog inte så mycket :)


when you know it, you know it. <3

tredje mars 2007;

"Hon är typ min soulmate, ärligt talat vi är riktigt lika. Vi har samma humor, vi skrattar typ hela tiden och vi tycker om samma saker nästan."

- Deta skrev jag i min dagbok om Michaela. Helt fantastiskt att jag visste redan då att vi är soulmates. Det var kärlek vid första ögonkastet <3




A trip down memory lane

Genom åren så har jag sparat en himla massa saker från mitt liv. saker som jag har lagt i en speciell påse i garderoben. Den är ganska överflödig nu och eftersom jag idag haft det sjukt tråkigt, bestämde jag mig för att ta mig en titt i påsen. Och snacka om att man hittade helt sjuka saker.
Hittade mina gamla dagböcker som är så humoristiska . Sitter och skrattar för mig själv.
Tänkte dela med mig med ett par höjdare;

Det bästa är att på ena sidan står det typ; "jag hatar henne så jävla jävla mycket, kommer aldrig bli vän med henne igen" På sidan bredvid står det" vi är vänner igen". HAHA those were the days.
Samma sak med killar. " Jag älskar honom så det gör ont" bla bla bla sånt skitsnack. och på sidan bredvid står det "tycker inte om honom längre, jag trode jag gjorde det men det gör jag inte" HAHA jag kan vara så rolig  :D

Hade även skrivit ett framtida meddelande till mig själv. Det stod " om jag läser det här någon gång i framtiden så ska du bara veta att..." HAHA jag kallar idag framtiden eftersom jag skrev det där för typ 4 år sedan.

Var värsta tönten när jag var yngre: typ 2005 eller 2006 står det om hur min pappa köpte pizza till alla men jag tyckte inte om PIzza så jag blev skit sur. Han hade sagt till mig att värma upp maten från gårdagen i såna fall och då har jag skrivit att jag är så jävla arg på honom och jag tänker inte prata med honom!! HAHA för att jag inte ville ha Pizza . Snälla varför var det ingen som sköt mig när sånt hände på den tiden ? !....


Så jävla kul att läsa gamla dagböcker . Ska nog börja skriva dagbok igen alltså, det är roligt att titta tillbaka på :)

just an average friday night




Min fredagskväll går till på detta vis;
Städa vardagsrummet och köket, väcka mamma, åka till Rågsved och hämta tvspel hos bror, gå hem till kusin och fixa det hon behöver hjälp med inför imorgon, möta upp Emma och Nina, köpa maat på grillen och sen blir det tvspel heeela kvällen med töntarna som seriöst tror att dom kommer att klå MIG i tvspel. Hallå jag är en Tenggren, jag växte upp med två bröder, tvspelet var min bästa vän och kusinen och jag spelar i högsta ligan. Lycka till till Rissne liksom.


Julbak .

Livet är underbart ibland när man har kvällar som dessa med en underbar människa .









copyright: Sofia Tenggren


pictures of you

lite bilder från Backstreet boyskonserten i fredags .
Orkade äntligen mig ner till pappa och hämta sladden så nu är videon på G också. Måste bara göra lite tid för att göra den också, men det kommer :)

Det blev ju inte så många bilder eftersom den irriterande kameran dog, Men filmade med mobilen så det är lugnt :)


tuesday

Blev värsta powernapen här när jag kom hem från skolan. Men jag hann se de senaste one tree hill och Gossip girl avsnitten i alla fall, och jag måste bara påpeka att Nate är lätt den bästa karaktären i Gossip girl. Har tyckt det hela säsong tre, han är helt sjukt underbart och fruktansvärt snygg :) .

Nu bär det av till kusinen för lite julbak. Tror att pepparkakor står på listan idag. Och tönten har en ny kamera så hon kommer vara helt kamerakåt ikväll, men det är bara roligt :) -

not your enemy

Det gårlite segt till här på bloggen. är bara inte på humör för att blogga, är sjukt trött, så funderar på att sova nu eftersom man självklart måste upp sex imorgon för att vara i skolan kl åtta :O .

Har fortfarande inte hämtat kamerasladden hos min fader, för antsträngade att ta mig ner till honom så det tar lite tid att fixa backstreet boysvideon, men jag är galet inspierarad att göra det i alla fall :)

För övrigt har jag bot i min backstreet boys t-shirt, har haft på mig den sen i fredagsnatt, den är ju så mysig.
Fast i dag i skolan kände jag att jag behöve lite ombyte till något mer tajt men så fort jag kom hem vare tillbaka till bsb :)


dags att soova . God natt .

Now I'm guilt stricken, sobbin' with my head on the floor .




Nu drar vi till Rissne istället för att sitta här hemma. Får se om det bli en sjuk utekväll eller om väljer att stanna inne med varandra . Only time will tell .
Ha en trevlig lördagskväll .

PS: Hur stor är chansen att Emma och Nina låter mig ha på mig bsbtröjan om vi går ut ? :O.


backstreets back allright

Okej så jag har en himla massa videoklipp från igår som jag hade tänkt att dela med mig till er hära.
Men med tanke på att det är minst 18 st känner jag att det bli lite för mycket att lägga upp varenda kotte.
Så jag ska ta mig lite tid imorgon och klippa ihop alla klippen så det bli en döskön video :) .
Fast den första videon funderar jag på att lägga upp för sig själv för det var början av konserten och öppningen var så jääävla cool, så ni måste bara se den :)

Backstreetboyströjan

Bästa timmen och 45 minuterna i hela mitt liv .
Jag har nog aldrig varit så lycklig och rörd någonsin. Man fick seriöst rysningar i hela kroppen genom hela konserten. Vid vissa ögonblick blev man till och med tårögd . Man kände sig om om man var tio år igen.
Nostalgi på högsta grad och det är kvällar och tillfällen som de här som man inser att livet är så
JÄVLA UNDERBART!!!

Juste köpte en backstreet boys t-shirt där i slutet. är helt kär i den och hade till och med på mig den under ett tillfälle igår när vi hade gått till Chaplins .
fin va ? :)


Backstreet boys

Dags att dra till vad som kommer att bli en av de bästa kvällarna någonsin :)
Ni andra får ha en trevlig fredagskväll :)




min fredag

- skriva klart hemtentan
- åka till skolan och lämna in hemtentan
- möta Becca och köra en heldag ända tills.....;
-
BACKSTREET BOYS
- ut med några vänner

Today is the day .
 BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS BACKSTREET BOYS .

och jag vill inte att ni ska tro att jag är helt kär i dom nu. Det är liksom bara nostalgi på högsta grad och eftersom jag inte fick se dom på 90-talet. Jag är liksom 10 år efter .

Den här kvällen kommer bli helt underbaaaar .

home sweet home

Hemma at laast . Men ska tillbaka till skolan om x antal timmar. Nina och jag bestämde typ 3 eller nått. Har ju en heel fråga kvar att skriva så det blir en lång dag i dag också.
Men först ska jag andas lite. Kolla på nya 90210 avsnittet och sen tvinga brodern ladda ner gossip girl och how I met your mother. Ska äta och sen kan jag sätta igång med pluggandet igen. Känner att jag behöver en paus innan jag överanstränger hjärnan igen .

another day at the library

okej så jag vill så gäärna gå hem just nu. Sitter fortfarande i skolans bibliotek. Har varit i skolan i exakt TIO TIMMAR nu. så mycket pluggade jag aldrgi SAMMANLAGT i gymnasiumet. Jag och Michaela körde vår egna lilla variant :P Allt i sista minuten ni vet .

Men det har varit ganska trevligt idag faktiskt, det är mysigt att sitta i biblioteket och man får en himla massa gjort. Fast jag är fortfarande inte klaar. Ska tillbaka hit imorgon igen, fast först ska jag ta sovmorgon så typ vid tre ska jag rulla in hit igen . Och sen ska jag banne mig skicka in hemtentan imorgon kväll, inga undantag .

Nej nu ska jag leta reda på Emma och Nina som har försvunnit :O

" En tyst man är en bra man"

"En tyst man är en bra man"
Dylan var ju så perfekt när han satt där på stolen hela dagen och bara var tyst och lyssnade på oss tjejer, så vi kallade honom den perfekta mannen . :)

Hade to make it official :)


operation hemtenta dag 2 - Timeout

Efter ungefär tre kaffe, övertrötthet och en jävla massa snack från mig och lite pluggande kände Nina att det var dags för en timeout för min del .
Först en liten timeout, Maria pratar mer, lite större timout och slutligen när jag faktiskt inte ville hålla käften, blev det dags för en stor timeout :) .





Och slutade såklart i skratt...;
Så roligt var det liksom :)


operation hemtenta dag 1


Glömde lägga upp ett par dösköna bilder från gårdagens pluggande i skolans bibliotek. Eller okej det blev inte så mycket pluggande som det blev skratt . Speciellt inte med våran kära Dylan som sällskap :) Hittade honom på anslagstavlan och han såg så ensam ut så vi tog med honom till vårat bord :)





schools in .

jösses . två övertrötta tjejer som sitter och skrattar åt ingeting och den tredje musketören är iväg och springer omkring and does god knows what. Har skrivit 4 meningar på två timmar vilket är ganska patetiskt .
Men jag kan inte koncentrera mig, har suttit inlåst i det här biblioteket för länge nu .

Och samma sak händer imorgon också och antagligen på torsdag också om jag fortsätter i den här takten .
Nej nu ska jag ägna tid åt att störa Nina genom att få henne att skratta så att inte hon heller kan skriva:)
Sen ska jag hitta den tredje tönten så att vi kan gå hem snart :)

RSS 2.0