killingmachine in my as

Emil och jag såg precis en "hajdokumentär" på animal planet och är personlogen fruktansvärt irriterad. Dom framställde hajen som en jävla mördarmaskin och satte den i sjukt dåligt ljus.
Vart så irriterad att jag tvingade Emil leta upp deras mailadress så skickade vi värsta arga mailet till dom. Det är INTE okej att visa såna program om hajen och framställa ALLA hajar som odjur bara för att några människor har blivit attackerade.

nej nog om det men här iaf vad vi skrev, fast på engelska. Man ska tydligen få tillbaka ett svar inom en vecka. Annars skickar jag ett nytt argare mail.




Detta kommentarer angående er visa "mänskliga byten" del 6 / 6.

Vi är otroligt irriterade på hur ni har presenterat fram bland annat vithajen. Ni jämför och finner hela tiden liknelser mellan dessa vilda och vackra djur med en skapelse - en ren fiktion - från filmerna "Hajen I-III".

Ni beskriver hajen som en "mördare" / "vilde" / "monster" / och "döda-maskin" som sätter den allmänna haj i dålig dager när de inte annat än vackra, fascinerande och nu utrotningshotade.

Detta är inte rätt att dra alla hajar över samma kam då endast ett fåtal har gjort något egentligt "fel". Och då är det de dem har gjort ändå inte fel, utan följer helt enkelt deras instinkter.

Vi är fortfarande upprörda efter programmet och anser att ni inte bör visa det då det var baserat på felaktiga fakta och dramatiserat i äkta Hollywood stil - där sanningen inte är lika viktig som den producerade varan.




Kommentarer
Postat av: fia med knuff

hahaha jävla hajnörd

2010-08-31 @ 12:19:03
URL: http://fiamedknuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0