Let's put a smile on that face



London februari 2009

Om x antal dagar är det exakt ett år sedan jag och hjärtat landade i London . Känns som igår vi upplevde denna tiden som var en av de bästa tiderna i mitt liv . Sjukt hur mycket man saknar och längtar tillbaka .



















.

It's such a hard thing to hate you when an annoying part of me is always gonna love and miss you .

Fridays ! .




pieces of memories

Spanien -08  .
Humor på högsta nivå från kusinens sida :)




laughing pictures

Finns det något bättre än skrattbilder ?











Higher .

Kvällen igår på Fridays var väldigt trevlig, förutom delen då jag står och väntar på ett halvtimmes försenat tåg bara för att SL älskar att göra livet så mycket svårare för en . Irriterande .

Men nu till roligare saker . Gissa vem jag, Nina och Lisa såg när vi satt och drack våra öl runt tolvslaget på Fridays på stureplan ? Joo ingen annan än Erik Grönwall !! eller ska man säga IdolErik ?
Jag såg inte så mycket av honom, för han stod utanför Fridays på sidan av Fridays. Men Nina var på hugget och kastade sig över bordet och knackade på rutan, både hon och Lisa vinkade gulligt till honom medan jag tröck mig mot väggen för att inte synas :P
Kände att det hade varit lite mobbat om vi hade fotat, vi var ju tvunga att behärska oss, men lite kul var det att se honom, speciellt när den sista låten man lyssnade på innan man tog av sig hörlurarna var "higher" .

Ibland blig man överaskad :)


celebration .

Ikväll bilr det att gå till Fridays med några tjejer från skolan . Vi har fina saker att fira så det blir säkert en jättebra kvälll. Är dock sjukt trött men det struntar vi i ikväll, sova kan man göra när man är död . :P

Mina hjärtan

Dem jag älskar mest <3




You've got mail .

Är borta i typ en dag och det här är vad man kommer hem till nu på eftermiddagen .
Helt sick . Vad hände liksom ? .:P



R.I.P Playahead




Dom gamla goa tiderna kan man lugnt säga . Men det var väl på tiden dock att sidan läggs ner, den har gått totalt ur kontroll. Playahead var mycket bättre på våran tid .


Monday .

Kungshallarna, snabba cash, biljard och kvällspromenad med underbara vänner var en bra måndagskväll :)



m o v i e

De två nyaste tillskotten till filmfamiljen :)


Snabba cash

Iväg för att se Snabba cash med Emma och Nina och sen kanske se på när Jennie vinner en kareoketävling :)



<3

A perfect piece split in two, together its a picture of me and you;






Älskar dig Brie <3


Mickey the mouse .

Dagens nya inköp :) .





Moviecollection .

A knights tale, A cinderella story, American historyX, Australia, Barnhemmet, Blood Diamond, Body of lies, Bolt, Bring it on, Britney: for the record, Bröloppsduellen, Candy, Casanova, catch me if you can, Day after tomorrow, Dirty dancing, En djävuls romans 2, En djävuls romans 3, En prinsessas dagbok, First daughther, Fool's gold, Hairspray, Honey, Horton, Ice age, House of Wax, Into the blue, John Tucker must die, Just my luck, Kalle och chokladfabriken, Keith, L.A Gigolo, Lemony Snickets berättelse om syskonen Baudelairs olycksakliga liv, Love actually, Mamma mia, Mr and Mrs Smith, National treasure 1, National treauser 2: book of secrets, Nära och kära, Oceans eleven, Oceans twelve, Oceans thirteen, Ond aning, Pathology, Picture this, Pirates of the caribbean: död mans kista, Pretty Woman, Raise your voice, Revolutionary road, Robin Hood, Romeo + Julia, Sahara, Save the last dance, Scream 1, Scream 2, Scream 3, Sex and the city the movie, Sharkwater, Shrek 2, Sin city, Stay alive, Stolthet och fördom, Sweeney Todd, Ten inch hero, The aviator, The blair witch project, The dark knight, The day the earth stood still, The departed, The devil wears prada, The hitcher, The holiday, The perfect man, The sisterhood of the traveling pants, The sisterhood of the traveling pants 2, The strangers, tretton, Tuck everlasting, Twilight, Wedding crashers, Wimbledon, What happens in vegas, Without a paddle, The fast and the furious, 2 fast 2 furious, The fast and the furious: tokyo drift, fantastic 4, fantastic 4: rise of the silver surfer, 10 orsaker att hata dig, 17 again, 21.

- såklart i bokstavsordning, precis som i hyllan :) .

Free willy .

Nina och jag har sett på en gammal goding, A.K.A Rädda Willy, tvåan . Nina gjorde det lilla filminköpet när vi var och hälsade på Emma på hemköp :) . Vi såg ettan här om dagen så det var ju inte mer än självklart att det blev tvåan också som vi såklar glodde på ikväll då :)

Nu blir det oceans twelve och pucko:D


Lillördag .

Idag blir det att först ta sig till Ninas jobb och sen hela vägen till Rissne, again . Sjukt skönt att få sällskap till Rissne för en gångs skull :)
Emma slutar typ halv tio eller nått, förhoppningsvis åker hon hem efteråt och ingen annanstans för henne saknar man en himla massa :)
Får se vad vi hittar på en kväll som denna. Något vi ska göra är i alla fall att äta för jag är sjukt hungrig .



-Kärleksbild .


ja må hon leva <3

GRATTIS PÅ 21ÅRSDAGEN säger vi idag till en av mina favorit människor, annars kallad världens bästa kusin :)
<3



Cdon.com

De nya inköpen :)




en helt vanlig måndag

Här i Rissne är det Pizza, cola, Oceans eleven och trevligt sällskap av Nina som händer . Livet är allt underbart ibland :)

.

Har jag flyttat till Rissne eller vad ? Har sovit hemma två nätter den här veckan, resten har spenderats här .
Kommer antagligen sova här imorgon också men jag ska banne mig svänga förbi hem innan och hämta nya kläder och hälsa på mina katter .

Är sjukt trött så ska nog tvinga Emma och Nina att sova strax, men först ska i glo klart på "på smällen" :)

friday night .




Jätten och dvärgen :P







Lördag .

Ut i det kalla vädret på prommenad med en gammal vän igen . Hon är hemma över helgen så vi ska köra vår gamla vanliga prommenad som vi gör :) .
Sen ska man träffa Rissnetöntarna tror jag så det blir trevligt .

btw var gårdagens kväll helt sjuuk. Nina var nog höjdpunkten på hela kvällen, har aldrig sett den människan så full, hon var sjukt rolig :) Det var i alla fall en bra kväll :) Bilder kommer soon :) .

fredaag .

Hemma i Rissne nu :) :P Ikväll ska vi som min mamma alltid säger "dränka våra sorger" i alochol nevertheless blir det . Får se hur kvällen slutar, antingen sjukt bra eller sjukt dåligt . Only time will tell .

Ha en trevlig fredag :)


.

"cause i'm done with the ways thats you've messed up, you weren't smart enough to keep your stupid mouth shut"

Can't tell which is which anymore

Klockan är 07.28 och  jag har ingen aning om hur i helvete jag kan vara vaken .
Att gå upp tidigt på morgorna är inte riktigt min grej så det är ett mirakel att jag är vaken. Speciellet när jag oftast även försover mig på dagar som är viktiga. Som när jag skulle registrera mig i skolan i augusti, men det är en annan historia .

Nu ska jag göra mig i ordning och har nog till och med tid att gå igenom alla anteckningar en eller två gånger :) plus dom gånger jag går igenom dom på bussen :)

good to be home

Sjukt skönt att vara hemma. Har inte varit hemma sen tisdags kväll ju. En massa roligt händer i Rissne, dit man såklart ska imorgon igen, vilken överaskning.

NU? fortsätta plugga till saltentan som är IMORGON!! shit vad jag är köörd. Det var meningen att vi skulle plugga i Rissne men har vi gjort det? nej, skulle inte tro det va :P .
Får väl sitta hela natten och dunka in all information i huvudet så får vi se hur det går imorgon :P


Because you were home .

Har bosatt mig i Rissne nu i två dagar för att tillsammans med Emma förbereda oss inför saltentan som är på fredag. En så länge har det gått lite segt, har typ sovit bort halva dagen och nu ska vi äta och titta på film så vi får se hur mycket vi får gjort. Men imorgon är det i alla fall registrering i skolan så då ska vi få en himla massa gjort i skolan :) .

För övrigt så såg vi på the strangers igår kväll som var sjukt obehaglig. Har velat se den aslänge och den var så värt det. Vi satt mest och hånade, kritiserade och skrattade åt filmen, antagligen för att vi alla var sjukt rädda :P
Det äckligaste med filmen är nog att den är baserad på en äkta händelse vilket gör allting ännu mer obehagligt .


those were the days .

Lite roliga bilder från påsken 2005 på en kurs vi hade på örnboet med unga örnar.
På den tiden var jag blond, vilket får mig att börja tänka om ifall jag verkligen vill bli blond igen nu om några veckor. Vi får se .
vilka katastrofala bilder alltså :P










Jag är inte lagd åt det hållet .

Bästa någonsin .
kort historia lång; Emma och jag hade tråkigt på en föreläsning så vi skrev Ninas nr på en av bänkarna och sen över skrev vi "snygg tjej, ring mig!", vilket var typ för en månad sen .
Nyss så ringde någon till Nina, en TJEJ, I might add och frågade om Nina ville gå på bio med henne!!! HAHA
Nina ba "jag är inte lagd åt det hållet".

Kan det bli roligare än så här  ?

Tjejen måste ju trolitvis och förhoppningsvis driva men orka göra så om man är tjej liksom :P

monopol

Monopol med Rissnetöntarna -
ja, jag sitter i en sovsäck, det var kallt som fan .





Söndag .

Har inte varit hemma på ett himla tag nu. Åkte till Michaela typ fem igår ju och nu är jag i Rissne där man tänkte sova :) Vi har tittat på Robin Hood och spelat monopol, slutade inte spela fören Emma satt med typ 200 tusen och alla gator som finns. Bra jobbat Emma liksom :)
 Nu ska man gå och underhåla Nina i köket som lagar oss lasagne och sen blir det film :)

LemonysnicketsberättelseomsyskonenBaudelairesolycklsakligaliv

En helt döskön kväll med Brie har det än så länge varit :) Vi har ätit maat, avgudat hennes nya dator som jag har occuperat, tittat på Lemony snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycklsakliga liv och nu är det dags att runda av kvällen med skräckisen Barnhemmet och sen sova, A.K.A prata tills vi däckar :)

Lemony snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycklsakliga liv måste vara den längsta titlen på en film någonsin, men ack så braa den är :)

LÖRDAG



Ikväll ska vi träffa den här tönten för hon åker tillbaka till fucking Skåne på måndag så vi måste ta vara på tiden .
Skulle ha varit hos henne tidigare men jag var tvungen att hjälpa till på Unga örnars julgransplundring som var i dag som för övrigt var helt underbart rolig :)

ha en trevlig lördagkväll:)


,,



Nu bär det av till Rissne and Gog know what efter det :)


ÅH Polly vad gott .

Den värsta och mest irriterande reklamen någonsin gjorts på denna gjord. Den är så irriterande att allt man kan göra är att hålla för öronen och skratta .Jösses .


new years pics







och till den bästa bilden någonsin . Det här är varför vi tycker om Nina så himla mycket, snacka om att bjuda på sig själv.:)


to die for

Dör för hans röst. man smälter seriöst en smula och kan du seriöst stå emot det där leendet ?  :)
Jesse McCartney - Leavin acoustic version


moviecollection

okej så jag råkade beställa nya filmer MEN den här gången var det faktiskt Michaela fel, hon tvingade mig i stort sätt :O .
Det börjar bli ett beroende det hära, eller okej det är ett beroende. MEN nu får det vara nog .
Men erkänn att det är sjukt bra filmer man har valt :)






bästa ICAreklamen någonsin

Ulf bloggar :)
skönaste ever :)


New moon



Var hemma hos Jennie igår efter att ha hälsat på hemma hos Michaela .
jag och jennie kände att det var dags att se på New Moon, vilket vi gjorde.
Helt klart en bra film . Alla är säkert med i team Edward eller whatever men jag tycker fan att Bella ska välja Jacob ! ....


2009lista

måste ju bara göra en 2009lista precis som alla andra:) den här hittade jag och snodde från mitt hjärta :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Börjde på högskolan

2. Höll du några av dina nyårslöften?
fan heller

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? barndomsvännen Melle fick sin underbara Lucas

4. Dog någon som stod dig nära? Som tur var inte.

5. Vilka länder besökte du?
Only England

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
ett avslut

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1 februari, Michaela + jag + London och 10 Juni=studenten.

8. Vad var din största framgång 2009?
studierna på södertörn

9. Största misstaget?
ingen kommentar

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Halsfluss nyligen

11. Bästa köpet?
Mobilen och mina tatueringar

12. Vad spenderade du mest pengar på? alla nya filminköp :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Allt med Michaela <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
higher, it's over, I wanna know what love is, genom eld och vatten.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare och ledsnare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
inte tagit saker för givet

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
vetefan

18. Hur tillbringde du julen?
Hemma hos pappa med fullt hus

19. Blev du kär i år?
Nej det kan jag inte påstå men kanske småförälskad. 

20. Favoritprogram på TV? One tree hill, 90210 och How I met your mother

21. Bästa boken du läste i år? Europa, idé, identitet, verklighet.

22. Största musikaliska upptäckten?
Håller mig till mina gamla vanliga artister :) 

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
en bärbar dator :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Inte vad jag kan komma på .

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
släktträff och sen ut med en himla massa gamla vänner :) 

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
mindre tjafs och bråk

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Jag har min egna stil.

29. Vad fick dig att må bra? nyafunna bra vänner och min brie <3 

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Leonardo Dicaprio och Jesse McCartney

31. Vem saknade du? Michaela<3, även fast hon inte skriver mig på sin :O.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Emma och Nina <3 :)

beginners pictures .

Lite bilder från nyår, mer kommer när jag tvingar dom ur Nina :)





Kärlek .


- Maria och Nina A.K.A Lady och Luffsen :)


hoemeenter.com

kan någon snälla stoppa mig . Det är beroendeframkallande att internetshoppa, speciellt film- Nu har jag beställt fyra filmer till, vetefan varför. Kände bara för det liksom och jag ville köpa dirty dancing till mamma så då var jag tvungen att beställa lite mer eftersom portot är på fucking 39 kr :O .



first of january

Vetefan vad det är som händer med mina bloggskills, orkar inte ta mig in på datan och skriva något underhållande .
Anyways så var nyårsafton helt okej faktiskt, inte så misslyckat som jag hade förväntat mig, lite för mycket alcohol, lite tårar, förfrysning, sliskiga snobbar och lite tjafs men en himla massa kärlek :) Kvällen slutade med Robin Hood hemma i Rissne :)
Bilder kommer när Nina känner för att lägga upp dom :)

Har inte mått så himla bra idag men till Skarpnäck tog jag mig tillslut men min kära Michaela i släphag :) Helt underbar dag med henne har det varit . just like the good old days.
Nu ska vi titta på ett förhäxadavsnitt och sedan somna med en dösöt hund i sängen och en livrädd katt under sängen :)

RSS 2.0