killingmachine in my as

Emil och jag såg precis en "hajdokumentär" på animal planet och är personlogen fruktansvärt irriterad. Dom framställde hajen som en jävla mördarmaskin och satte den i sjukt dåligt ljus.
Vart så irriterad att jag tvingade Emil leta upp deras mailadress så skickade vi värsta arga mailet till dom. Det är INTE okej att visa såna program om hajen och framställa ALLA hajar som odjur bara för att några människor har blivit attackerade.

nej nog om det men här iaf vad vi skrev, fast på engelska. Man ska tydligen få tillbaka ett svar inom en vecka. Annars skickar jag ett nytt argare mail.
Detta kommentarer angående er visa "mänskliga byten" del 6 / 6.

Vi är otroligt irriterade på hur ni har presenterat fram bland annat vithajen. Ni jämför och finner hela tiden liknelser mellan dessa vilda och vackra djur med en skapelse - en ren fiktion - från filmerna "Hajen I-III".

Ni beskriver hajen som en "mördare" / "vilde" / "monster" / och "döda-maskin" som sätter den allmänna haj i dålig dager när de inte annat än vackra, fascinerande och nu utrotningshotade.

Detta är inte rätt att dra alla hajar över samma kam då endast ett fåtal har gjort något egentligt "fel". Och då är det de dem har gjort ändå inte fel, utan följer helt enkelt deras instinkter.

Vi är fortfarande upprörda efter programmet och anser att ni inte bör visa det då det var baserat på felaktiga fakta och dramatiserat i äkta Hollywood stil - där sanningen inte är lika viktig som den producerade varan.
dalarna del 2


saturday

Idag, jobb.
Efter, hem och göra absoult ingeting med kärleken kanske. Jo det låter bra, väldigt bra.

Dalarna del 1


.

 

Igår fångarna på fortet = (nostalgi)

Nu, Leksand


Gärna Dala Järna

 

Hälsningar från Dalarna.


Landet

Nu drar man upp till dalarna till Emils lanställe i några dagar. Skönt att komma iväg från verkligheten ett tag.

Fast det mobila bredbandet följer självfallet med :) + säsong 7 av one tree hill och tio filmer till :) nice


födelsedagspresent

Årets födelsedagspresent till pappan .

Tog en bild och gick till plattan så ritade en snubbe av den. Den blev fin :)

 


ballons

Kändes fel att dela ut socialdemokratballonger idag. Skulle hjälpa unga örnar men dom fick en att dela ut såna här ballonger istället, ville hellre dela ut ungaörnar ballonger.

 

Foto: Sofia


S L A N D Ö del 2

Foto: sofia

Leonardo DiCaprio

Utan tvekan världens bästa skådespelare . Finns inte en enda dålig film den här människan har gjort. Varje ny film är ett nytt äventyr och man blir bara mer imopnerad för varje film.

Fantastisk.

 

 

Titanic, Incpetion, Blood Diamond, Body of lies, revolutionary road, Shutter island, The beach, Catch me if you can, The departed .

 


o n e t r e e h i l l <3

 

14 september, season 8 <3<3

LÄÄÄNGTAAAAAAR


SLANDÖ del 1

 

FOTO: Sofia


Super mario sunshine

Börjde spela i måndags, klarade spelet igår natt.
Jösses vilka besatta töntar man kan vara ibland :P :)


Eminem feat Rihanna - Love The Way You Lie .

Fruktansvärt bra låt och ännu bättre video .


G E T a L I F E .

Världens coolaste t-shirt .

 


haha

HAHA Fickl skönaste messet här om dagen av en kompis.

"älskling hur mycket alkohol får man ta med sig på flyg?"

HAHAHA så jävla skön. skrattar fortfarande åt det.


hemma hemma hemma

tack gode gud för att man äntligen är hemma. Den här veckan har varit så jääävla jobbig, är helt utsliten, är helt trött och vill bara ligga i sängen resten av veckan.
 Men det har även varit en helt underbar vecka, barnen har varit dösöta och vi har haft jätteroligt men ändå sjukt jobbigt.

Men nu är man hemma igen och sitter och spelar super mario sunshine som hade kommit i brevlådan när man kom hem. Vann traderabudgivningen av spelet så nu är vi helt hooked.

RSS 2.0