balcony

Fixade balkongen med Santi igår så nu är den himla fin.
Efter sex år i den här lägenheten vill man äntligen vara på balkongen :P Här ska det hängas i sommar:)

 


Day 5- Your favourite actor

Mr Chad Michael Murray!
Helt klart bäst av alla manliga skådespelare i OTH.

No explination needed


Nelly.se

Skulle egentligen bara kolla in en jacka på nelly.se men det slutade upp med lite mer än så. Men dem har ju så fina saker, kunde inte motstå. Klänning, klännig, kofta, leggins och blus.


Day 4 you favourite female actor

 

SOPHIA BUSH!
En sådan fantastisk skådespelerska, alla scener hon gör så jävla kraftfulla och hon kan göra allt från sjuk humor till hjärtkrossande till smärta. Under hennes tid under OTH har hon fått göra så mycket olika saker hon gör varje jälva scen bättre och bättre.

Jag gillar dock Bethany Hoy Galeotti också, hon gör sin karaktär så underbart charmig och älskvärd men Sophia Bush kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.


Where I End and You Begin


Crash Into You

Måste plugga, måste plugga, måste plugga, måste plugga! ORKAR INTE. C-uppsatsen drog ut ALL energi fan.

Har redan städat hela lägenheten, tvättat, diskat, betalat räkningar, allt för att undvika en uppgift som ska vara inne imorgon kl 12. Ganska korkat, dags att sätta igång. Kanske hinner övningsköra OCH åka till IKEA om jag bara skärper till mig.


Hoppas er dag inte är lika skolig som min :P


Day 3 your favourite couple

 

Inget snack om saken. Naley forever eller vad man brukar säga:P

Om det dem har inte är äkta kärlek så vet jag inte vad det är, helt fantastiska ihop.
Det de flesta flickor drömmer om skulle jag gissa.


you got mail

 

Fick ett vykort igår från min älskade bästa vän och min älskade bästa gudson i Hunnbebostrand.
Kommer hem halv tolv på natten från skolan och ser kortet och börjar böla som en liten skolflicka.
I my defence så var jag sjuuukt trött och mådde fett dåligt, men mest så var det för att jag saknar dem så fruktansvärt mycket <3


23 Mars

 

C-uppsatsen är äntligen inämnad, HALLELULJAH! Har varit helt förstörd den här veckan på grund av den här jävla uppsatsen. Satt i skolan till elva på kvällen i torsdags och var i skolan kl 8 på fredagen och imorgon jobbar jag 11-20, jag är helt sluuuut.

Nu gäller i det i alla fall bara att hålla tummarna att den jävla c-uppsatsen blir godkänt men tänker inte hoppas på för mycket så att man inte gör planer och sedan blir besviken.

Efter skolan åkte jag hem och bara VAR! låg och tittade på lite OTH och sen gick ner till pappa för att visa hon och skryta om uppsatsen. Sedan tog jag bussen till Rågsved till min bror och var där hela kvällen och spelade TV-spel och drack öl och cider. En mysig kväll men nu ska jag F A A N sova så att jag är relativt utvilad imorgon.


Naley reunion

So damn heartbreaking, men på ett bra sätt. När han ser henne och säger Hi Hales, shiit mitt hjärta smäte och krossades på en och samma gång. Ett av dem finaste ögonblicken i TVs historia!

 

Nathan; Hi Hales
Haley; Say that again
Nathan; Hi Haley


Day 2- Your favourite female character

hands down Brookke Davis. Den mest inspirierande karaktären någonsin på tv. Hon har gått från att vara en festande jobbig bortskämd unge till att vara den personen i OTH med det största hjärtat, den som gör allt för sina vänner oc familj. Sedan har hennes karaktär gått upp och ner under säsongerna efterssom hon har förändrats så himla mycket genom alla säsonger. Hon var lite jobbig i början av säsong 4 när hon började umgås med Rachel och så men sen vart det bättre. Hon var helt klart bäst i säsong 5 men sen när hon har börjat hänga med Julian så har hon tappa lite av den gamla Brooke och har blivit lite tråkig. Men hon är fortfarande samma gamla omtänksamma godhjärtade människa.

 


.

 

Något man bör följa men jävligt svårt att följa sitt huvud när hjärtat säger någoting annat..


The iron lady

 

 

Såg Järnladyn med mor på bio igår. Först och främst så är Meryl Stree helt jävla fantastisk i filmen och sedan så var väl filmen helt okej. Hade inte förväntat mig så mycket, ville bara se den eftersom jag ska skriva om henne ju. För övrigt så var det jävligt smärsamt att gå på bio, due to circumstances, satt och bölade en smula och höll min mama i handen.


Bethany joy Galeotti soon to be Lenz

Bethany Joy Galeotti har en dotter som heter MARIA, what a coincidence :) Hon ska även skilja sig från sin man, what a coincidence once again, kind of.


<3


Day 1- Your Favourite Male Character

Men va fan, första dagen och jag kan inte ens bestämma mig mellan Lucas eller Nathan.

Lucas gillade jag dirket från början för vem fan gillde Nathan som han var. Men Nathan har växt mer och har blev en jävligt bra människa. Plus att Lucas inte är med längre, men om jag tänker på när han var med då vart jag nog mer intresserad när det var en scen med Lucas än när det var en med Nathan. FAN, han var ju dock otrogen mot Brooke, det gör Nathan till en bättre man än Lucas. Nej okej. SVAR? LUCAS EUGENE SCOTT!
One Tree Hill Questions

1. The first character I first fell in love with: Jag är ju ett helhjärtat Brooke Davis fan men från början var hon inte min favorit, utan var ganska jobbig. Då var det Haley som var den underbaraste. Ungefär som i förhäxad; Alyssa Milano är min största idol men från början var hon också jobbig, då var det  Piper som man gillade.
2. The character I never expected to love as much as I do now: Dan! Konstigt va? ja, ja vi alla hatar honom för att han dödade Keith, men helt seriöst, han har förändrats och han ångrar sig och nu när han räddade Nathan, är han min hjälte. Har faktiskt börjar gilla honom mer och mer ända sen säsong 7 och nu vill jag inte att han dör.
3. The character everyone else loves that I don’t: Quinn. Hon var okej i början men hon har aldrig blivit något i mina ögon, speciellt inte hon och Clay tillsammans, dem är så fruktansvärt tråkiga
4. The character I love that everyone else hates: Alex. Hon har en sådan sprudlande personlighet och om jag gillade tjejer så hade jag lätt varit kär i henne :)

5. The character I used to love but don’t any longer : Jamie, han var den sötaste ungen någonsin de två första säsongerna han var med, men nu finner jag inget i hans karaktär som tilltalar mig. Min egna Jamie är mycket sötare btw <3

6. The character I LOVE: Brooke Davis är mitt svar. Men det har börjat svajja lite. Annars är det Haley som är är näst i tur.

7. The character I’d want to be like: Brooke Davis, hon är växt mer än någon annan och är en helt underbar person som gör allt för alla andra och är så stark.

8. The character I’d slap: Nick, Brookes "pojkvän" där ett tag. Otrogen? Slap him!

9. A pairing that I love: Nathan and Haley. Deras kärlek är väl något alla vill ha, den är så fantastisk.

10. A pairing that I despise: Lucas och Lindsey. Jag tyckte om henne men dem två skulle aldrig ha varit tillsammans.


one tree hill 9x10


Shit vilket avsnitt av OTH det var förra veckan. Var ju bortrest så fick inte se det fören igår och OM jag grät, skrek, skrattade och bara skakade.
När Dan blev skjuten då var det kört, då kom tårarna på riktigt. Under 9 säsonger har man i stort sett hatat honom och nu bad jag till Gud att han inte skulle dö.

Helt enkelt det bästa avsnittet sen the school shooting i säsong 3
källa

One tree hill 30 days

Day 1- Your Favourite Male Character
Day 2- Your favourite female character
Day 3 your favourite couple
Day 4you favourite female actor
Day 5- Your favourite actor
Day 6 Your favourite friendship
Day 7- Your favourite cast friendship
Day 8- Your favourite secondary character
Day 9- Your favourite season.
Day 10- Your favourite episode
Day 11- Your favourite quote
Day 12- Your favourite CODA
Day 13- Your favourite song played on One Tree Hill
Day 14 Your lesat favourite male character
Day 15- Your least favourite female character.
Day 16- Your least favourite couple.
Day 17- Your least favourite friendship
Day 18- Your least favourite actor.
Day 19- Your least favourite actress
Day 20- Your least favourite AU couple
Day 21- Your least favourite secondary characte
Day 22- Your least favourite season
Day 23- Your Least favourite episode
Day 24- Your least favourite quote.
Day 25- Best acting performance from Sophia Bush
Day 26- Best Acting Performance from Hilarie Burton
Day 27- Best Acting Performance from Bethany Joy Lenz
Day 28 Best acting Performance from James Lafferty
Day 29 Best acting performance from Chad Michael Murray
Day 30

Källa

 


score


HAHA
juuuste förra momentets paper gick ju rent åt helvete. Skrev den under en kritisk vecka och var helt borta. Satt samma dag och skrev hela analysen och diskussionen på sammanlagt 5 timmar. usch .
Trodde helt seriöst att läraren skulle skratta åt mig och be mig skriva om hela grejen men NEEJ han gav fan mig Godkänt, det är ju ett skämt. Det var det sämsta jag någonsin i hela min utbildning har skrivit. känns både bra och dåligt...

Marknad och välfärd delmoment 2

Månadens delmoment handlar om Marknad och välfärd. Samma rutin hära, har inte läst kurslitteraturen så har noll koll på teorierna och till imorgon 09.00 ska vi har formulerat en teorikopplad frågetställning i vårt PM som är det första utkastet till det slutgiltiga papret.

Vet i alla fall vad jag vill skriva om så har skrivit en syfteoch frågeställning som dock inte är teorikopplad men det får fan duga tills vidare;

Syftet med detta paper är att undersöka hur Margaret Thatchers tid som premiärminister i Storbritannien mellan 1975-1990 bidrog till nedmonteringen av landets välfärd. Jag vill öka förståelsen för konsekvenserna av hennes politiska gärningar och hur omorganiseringen av hela nationens stuktur i en kritisk tid för Storbritannien idag har lett till hur politikerna idag anammar en del av thatcherismen.

- Vilka förändringar utfördes under Thatchers tid som premiärminister och vilka konsekvenser har det fått för det brittiska välfärdsystemet?


Margaret Thatcher är ju hon som den nya filmen med Merly streep som ni säkert alla vet om. Har inte sett filmen än men funtar på att gå och se den med mamma i veckan bara för att få lite snabb kunskap:)
Nej men det här momentet blir nog intressesant så länge jag få koll på teorin också .

Hunnebostrand


,

Hunnebostrand i lördags, Göteborg igår och sen Stockholm idag, tre städer på två/tre dyng är inte illa det.


Att vara med min Brie i Hunnebostrand var för övrigt helt underbart. Känns så rätt att vara med henne, som när vi gick i gymnasiet, känns som den jag verkligen är, i dimman av allt hjälper hon mig att se vem jag är bara genom att vara med mig och vara sitt underbara sig. Kändes skönt att få lite perspektiv men jobbigt att lämna säkerheten och ge sig hem till livet igen.

Min älskade Jamie fick mig också att må bra<3 och såklart en massa Pizza, kärleksmums och Wii.


Jag vill vara lycklig igen


90-talskväll på Hellströms

Igår var jag på Hellströms med kusinen och Madde, det var 90-tals tema så dem spelade Britney Spears, Backstreet boy och Spice Girls. Och dem andra två tog någon jävla Jellyshots som vägrade lossna ur glaset, haha. UNDERBART!

 


flytt

Lite bilder från flytten idag. jag och Becca där bak i lastbilden och sen Becca, Jennie och den underbara utsikten från köksfönstret


ja, bilderna är jätte suddiga, det är fan inte lätt att fota i en rörande lastbil.:P

 
Are You True?

Okej så har varit lite dyster på sistonde but with good reason. Vet inte när det kommer att ändras men ska försöka koppla bort och skriva roliga saker i bloggen istället.

Idag hjälpte jag en vän att flytta till den snyggaste lägenheten i Hagsätra på 8 våningen med utsikt över hela Stockholm, bara en smula avundsjuk:P

C-uppsatsen ska vara inne om två veckor så jag har det att fokusera mig på men det rullar på. jag och min uppsatspartner satt idag och var asgrymm och hoppas att det kommer flyta på lika bra imorgon så jag kanske hinner åka till Jennies lägenhet igen och hjälpa till att packa upp lite.

Mor fyller år imorgon och sen så har vi den underbara helgen som består av jobb från 11-21 varje dag. JEEEJ :S

Men seeeen så kommer vi till tisdagen och då åker till Uddevalla(Hunnebostrand) till Michaela. Behöver komma bort fort som fan och få lite perspektiv, lämna the scene of the crime liksom. Ska få träffa min underbara gudson som kommer att få mig att må lite bättre åtminstonde.One tree hill 9x10 sneak peak

Sophia Bush is epic


6 mars en hemsk dag

Dåliga dagar och sen har vi idag som är den värsta av dem alla.
Skulle firat två år med min "pojkvän"? Expojkvän? vet inte vad jag ska säga. Hade haft en massa saker planerade för dagen egentligen så idag suger ganska mycket. och egentligen skulle det här ha varit den bästa dagen på hela året, den dagen jag sett mest fram emot men nu vill jag bara klara mig igenom den utan att dö.
Men har i alla fall håll mig sysselsatt. Skolan på morgonen, sen Jennie tills kl halv 4 och sen övningskört med pappan och nu ska jag möta upp min kusin för lite grillenmat och en jävla massa vin. Det är nog den enda som kommer att ta mig igenom kvällen och natten. Usch vad jag inte längtar till natten, eller det är skönt att sova men inte försöka att somna och att vakna upp är det jobbigaste .

one moment with you

From the second I heard those words, "I cant be with you", my heart sank. I couldn't move, I couldn't think , I couldn't breathe. And now that I manage to at least move, all I could think about is one moment you and I shared months ago. Over and over that same insignificant moment repeats in my head. I can't tell you why.
It was at your work almost two years ago, you were working the night shift and I was going to keep you company for the first time. We had tons of snacks and brought one tree hill and risk. Do you remember this?
We sat up the all night, talking and laughing and you held my hand and looked at me like I was the only girl in the world. I fell asleep of course and that feeling I got when I woke up and you were there, looking beautiful in the midnight light, beeing there next to me, I felt so safe, and calm and loved and it was the best feeling I've ever experienced. And thats when I realized for the first time how strong our love was and was going to be and ever since then I've been trying to realive that moment, the feeling with you every time we were together.
And it occur to me that we are meant to be and that that feeling, that moment, is what define us and our love and that I don't ever wanna feel that way with somebody else, because it is our moment, our feeling. I can't hear that we'll never be together again, that I'll never experience that moment of calm and you selflessness, your love, your warm touch again. Please. Have we really had our last conversation? Our last kiss?

tatueringshistoria

Tatueringen var ju lite av en impuls fast även en länge väntad en.

Har alltid velat göra något för mina katter men har aldrig kunnat bestämma mig exakt vad.

Hade tänkt skriva Emil, Kajsa och Grimms namn, men efter det som hänt så kan jag inte längre skriva namnen Emil på min kropp, det skulle vara allt för konstigt.

Så jag gjorde svalor som representerar mina älskade katter och speciellt för Emil som dog 2007 som jag älskade över allt annat. han är den första svalan, den som ser så fri ut <3

 

Så jag och Santi gick till tatueringsstudion i bagis idag och jag trodde jag skulle få vänta tills nästa veckan men han sa att han hade tid om två timmar, LOTTO. Så jag var lite nervös och beslutsångesten började komma men resultatet blev jättebra och nu behöver jag bara titta på armen och må bättre när jag ser att jag har mina katter med mig <3

Det var även skönt att få känna lite fysisk smärta så att allt smärta jag känner nu inte bara är psykisk.

<3

 

nya tatueringen
Fyra svalor för mina fyra älskade katter
Emil, Ronja, Kajsa och Grimm<3

 


Våren är här <3sjuk

Sjuk, sjukanmäld från jobbet, måste plugga, måste äta, måste sova, måste sluta må dåligt, måste skaffa en tautering, måste gå till Jennie.

så mycket så mycket som måste göras men nu, ONE TREE HILL!


.

you gave up on us


RSS 2.0