Förmögenhetsskatt


Bra eller dåligt? En jävla diskussion blir de varje gång om detta och det är nog den enda av få saker alliansen står för som jag är för. Tycker inte att det är rätt att man ska betala mer skatt bara för att man tjänar mera.

Min pojkvän berättade igår om en kollega på sitt jobb som jobbat galet mycket hela juni och fick ut 77 tusen innan skatt, och vet ni hur mycket han fick ut efter? runt 44 tusen. Okej ja det är mycket pengar det också men ärligt, 33 tusen kr i skatt? det är nästan hälften, det är inte okej, speciellt inte då när han istället får ut lika mycket som någon annan i stort sätt som jobbat mindre än honom, men bara får betala mindre i skatt.

Nej, den här diskussionen är jobbig men om det ska vara ett jämlikt samhälle så är det inte rätt att någon som gjort bättre ifrån sig i karriären och kämpat måste betala mer i skatt bara för att det.

.

Grymmare än gymmast

 


a rather good day

Igår var en rätt bra dag. Först är man med bästa kompis halva dagen och sen vid sex möter man upp sin far och två bröder för att ha en liten familjekväll med middag  och biljard på JoLo & co. Och EFTER DET möter man upp pojkvännen för att se lite nattbio, a.k.a Apornas planet (R)evolution på sergel, som by the way var GRYM!

Sen kanske vi kan borts från att jag efter det låg med feber hela natten men man kan inte få allt right?


Despicable me

 

 

Min nya favoritfilm, puuunkt!


hm.se

Vill ha, vill ha vill haaaaaJC reklam från 2007

Shit jag älskade dem är reklamerna som gick jäämt förut. Så Charmiga. Den tiden då OC fortfarande gick och var inne :p :)


No matter how tall I'll grow I will always look up to you

Klockan är 14 minuter över tolv så är bara några minuter försenad på att säga Grattis till min kära pappa som fyllde år idag/igår 20 Augusti.
Mysigt firande hos honom idag och ett till firande nästa helg då vi ska ha en rolig heldag, läängtar.

Jag och pappa i Vaxholm förra helgen

Jag, pappa och min bror på roadtri för hundra år sedan.


Dalarna tvåtusenelvaintoutterspace

Vad man hittar när man är inne på internet alltså.

Efter mitt youtubeande fortsatte jag med Summerlandskådisen Kay Panabaker och fick se att den lilla flickan definitivt har växt upp, shit. Hon ser dessutom ut exakt som hennes syster som gästskådespelade i Summerland som Faith.

PLUS att hon ju spelade Lori Loughlin systerdotter i serien och så visar det sig att dem två även spelar i samma film där de även är släkt. OjOjOj vad man hittar roliga saker :)


Charlie St. Cloud


Shit vilken vacker trailer, En film med en sån här trailer KAN INTE vara dålig. Zac Efron verkar helt fantastisk i den här dessutom.

VILL SE VILL SE VILL SE.


Monte Carlo

 

Seen it, Loved it.

Alla tre skådespelarna är helt underhållande och filmen(som är en ganska stor kopia av Lizzy Maguire filmen) var riktigt underhållande.

 


UNICEFbidrag

Äntligen skänkte jag en 50 kr till UNICEF. Har tänkt mycket på det och låg hemma i sängen och tänkte att nä nu är det fan dags Maria!

Summerland

Shit vad jag gillade den här serien. Fattar inte hur de kunde läggas ner efter bara TVÅ SÄSONGER. den hade ju knappt börjat ju. Den var ju så jävla bra och rolig och underhållande. Har precis glott igenom båda säsongerna nu och önskar att det fanns fler avsnitt så man får se vad som skulle hänt liksom. men nehe så ligger det ju inte till så får fortsätta titta på OC nu.

 


fin fin iphone

 

Äntligen fick man mobilen som man väntat vad en månad på. jävla tele2, värdelösa.

Min iphone är i alla fall fin fin och den kommer bli ännu finare när jag beställer ett skal med min älskade kajsa katt på.

Det blir nog bra:)


Source Code

 

Very, very braa


RSS 2.0