Kusligt likt?

Nicholas Cage för 140 år sedan och idag.


Lionking

Sötaste bilderna jag någonsin sett, visar verkligen att djuren är nästan som oss människor, smarta, familjekära och jävligt beskyddande. Väldigt vackert att se dem rädda ungen och helt fantastiskt att man lyckats fånga bilder på sådana här ögonblick.







Melle and her baby

Måste även säga GRATTIS till min barndomsvän Melle som födde en son i tisdagsnatt, som även den är galet söt från bilderna vi fått äran att se på, of course facebook. :) Nu har hon två söner, hur och man, ett riktigt familjleliv, och tjejen är bara 22 år liksom, imponerade.



Ridiculously Adorable Baby

 

En månad efter Alyssas son Milo tittade ut har de första bilden på troligen världens sötaste baby kommit ut.

Men vad hade man förväntat sig när dens föräldrar o

och speciellt Milano ser ut som dem gör liksom. Sötare än Jessica Albas barn måste jag påpeka


Criminal minds

Första avsittet av säsong 7 sågs igår och dem är lika jävla bra fortfarande.

Den här serien är så fruktansvärt bra, helt otroligt. Varenda avsnitt i varenda säsong är så jävla bra och man blir helt hooked. På snäpet till favoritserie faktiskt, näst efter one tree hill of course

Mycket möjligt en av värdens bästa serier


Utrotning: Att döda bananflugor

Hemmet har invaderats av äckliga bananflugor. Har grovstädat rummet nästan två gånger nu men dom är banne mig kvar. Dem finns även i köket och badrummet, jävla kryp.

Dagen har därmed bestått av att googla fram sätt att döda dem på;

"
Hur man utrotar bananflugor bäst:
Ställ en liten skål med vätska med ett par droppar diskmedel i på strategiska ställen där bananflugor förekommer. Vätskan kan bestå av valfri ingrediens som attraherar bananflugor. Socker, alkohol och ättika är populärt (själv har jag bäst erfarenheter av rödvin, årgång och druva verkar inte spela någon roll). Teorin är att bananflugorna sätter sig för att äta/dricka men drunknar i vattnet pga av att diskmedlet tagit bort ytspänningen. I praktiken innebär det att det efter ett dygn kommer ligga döda bananflugor i botten på din skål. För att verkligen få effekt ska man innan avlägsna orsaken till invasionen. Ofta gammal frukt."


har satt ut skålar runt om i alla rum, drar nu till IKEA och får sen se hur många jävla kryp som tagit självmord.


Best friends birthdayparty

För 21åringen blev det en överasknings fest hos henne i fredags med alla hennes närmaste vänner.

En fest man sent glömmer. Föredrar inte hemmafester men den här var sjuukt rolig







yes, aj em fråm Sviden



HAHA bästa. Kan inte hålla  sig för skratt när han börjar snacka svengelskan. "We're se happy" HAHA
Orka att amerikanerna är så förälskade i honom men dem vet inte ens vet att han är svensk

moviveadition

Lejonkungen, Dumma mej, Avatar och the social network. Now all part of Marias moviecollection

födelsedagsbarnet

Grattis på 21 årsdagen säger vi till min bästa underbara vän Cecilia.


Tönten är påväg hit nu för lite tv-spel och mys och imorgon sker det en överaskning för henne som jag och en anna vän till oss har planerat. Riktigt roligt kommer det bli och en massa roliga bilder :)

I LOOOOOVE YOU SANTI <3


Two and a half men intro

 

Nya two and a half men introt med Ashton Kutcher istället för Charlie Sheen som blev sparkad, som nog alla vid det här laget


Det är okej att känna




Som tur är har man inte haft någon i sin närhet som haft eller har cancer, ska vara glad för det. Men 800 per år? Till slut kommer väl alla i hela Sverige ha haft det. I've already been there så det vore orättvist om jag skulle få igen, men heller mig än någon i familjen eller en vän.

September 11th

10 år sedan men känns som igår.


working girl


Jobb, jobb och lite mera jobb.

Natt i torsdags 22-03
Natt igår 20-04
Natt idag 20-04

Måste bara ta mig igenom helgen så att jag sedan kan ta mig igenom skolveckan. Seen kanske man kan fundera på att blogga bättre:P

Dock har det varit roligt att jobba då jag är så fruktansvärt bra på mitt jobb. En jävla multitasker må jag säga.
Goda ord från både arbetsledare och gäster och som en jävla studsboll runt hela restaurangen, från lager, till kassa, till matsal, till utsidan, till städning, till kassa osv.
LOOOVE IT

tycker om min morfar

 

I helgen hade vi min kära morfar på besök i Stocholm som annars är bosatt i Göteborg. Med andra ord träffar vi honom bara kanske 2-3 gånger om året, tråkigt nog.
En rolig helg med massa prat om allt mellan himmel och jord bokstavligen och en massa mat på Vapiano och en massa drinkar på the bishops arms.

En underbar helg.


BK DAY

Braaa dag på jobbet idag. Gissa vem som köpte två Whopper cheese burgare, en loka naturellflaska och ett glas vatten i dag på burger king av mig?

MARTIN TIMELL! Den ni, han är ju så jäävla bra och mysig och fuskbyggarna är ett populärt program:)

Alyssa Milano välkomnar sitt första barn

Grattis säger vi till Alyssa Milano som i Onsdags fick sin lilla pojke Milo Thomas Bugliari. All lycka och glädje till henne, min favorit skådespelare och förebild i världen. Den pojken är lyckligt lottade som har Alyssa Milano som mamma. GOOOOD LIFE

 

 

The actress, 38, and husband David Bugliari welcomed a son named Milo Thomas Bugliari on Wednesday at 9:27 a.m. He weighed 7 lbs., and was 19 inches long.

In March, Milano announced on Twitter that she was expecting a boy.

The actress told PEOPLE she was having a lovely pregnancy and knew her husband would be “the most amazing father ever.”
And before she even met her son, he was already making her laugh. Milano told PEOPLE in May, “Every time I get an ultrasound, he’s doing really funny things like sucking his thumb or elbowing me.”

Milano and Hollywood agent Bugliari wed in 2009, and this is the first child for both.


RSS 2.0