Weddingday

Idag är dagen då det är dags att gifta bort min bästaste vän Michaela. En sorglig och lycklig dag är det och det kommer bli ett finfint mysigt höstbröllop. Tänk att det bara var två och ett halvt år sen hon var bara min i en heel måndag i London, den bästa och friaste månaden någonsin. Bara skratt, mys och en massa kärlek.

Helgen har varit mysig här ute i ett mitt ute i ingenstans och det kommer bli jobbigt att åka hem på måndag. Vill inte lämna min vän och den lilla lilla bebisen i magen<3 <3 Jag sakna henne redan och hon är bara ute och handlar (a)

 


Hunnebostrand

Är i Uddevalla, eller okej Hunnebostrand som ligger lite utanför, hos min kära vän Michaela. Hon gifter ju sig på Lördag så det ska bli mysigt. Annars suger livet. Som kanske sagt så har jag problem med min käke och den låser sig ibland under nätter och så. Så igår morse gjorde den det igen, och den brukar mjukna upp och gå tillbaka men den har inte gjort det än, så jag kan inte öppna munnen...

Vi åkte till tandläkaren även idag för att se om dom kunde göra något eftersom jag håller på att få panik hära.
Värsta grejen blev det, typ fyra eller fem tandläkare stod omkring mig och tittade och pratade, diskuterade och ringde specialist efter specialist. Underbart gulliga.
Sen när vi ska gå så sa dem att tandläkaren bjöd på den här gången, så pengar ville dem inte ha.
Skickade en blomma till dem som tack. Värsta skillnaden från Stockholm, där det är "in, betala, ut" fort som fan.

Så jag har ont som fan, problem hemma, och nu råkade jag ta sönder Michaelas datastol, klantiga jag. UNDERBART!

New York Carriage Horse Drops Dead on 54th St.

 

Hemskt. Läs här

 


övningskörning part 1

Första gången i mitt liv jag satt i förarsätet, intressant må jag säga. Läskig som fan men roligt också. Den är jävla kopplingen och växeln kommer ta ett jävla tag att lära sig men practise makes perfect:)

Pappa säger att jag var duktig men man vet aldrig, han är den som sitter och skriker att alla är idioter på vägarna.

 


.

Vart denna klänning som klickades hem nyss, få se sen när den kommit om den passar, annars blir det blan B

 


Heat of passion

HAHA roligaste hände på tunnelbanan igår! Som de flesta vet så spelade Sverige mot Holland igår och de flesta tittade, eller som mannen på tunnelbanan, lystnade. Plötsligt out of nowhere skriker han ut JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sekunden efter inser han att han råkade säga det högt och kollade blygt omkring sig, alla ser chokade ut och sen sa han "Det står ett-noll!!" Hela vagnen börade asgarva. HAHA. Skönt att svenskar för en gångs skull kan skratta lite tillsammans på en tunnelbanan, inget vi gör ofta. Fast man såg att alla försökte hålla sig för skratt.

Det var i alla fall årets roligaste händelse. HAHA herregud.

bröllopsklänning

Bästa kompis Michaelas bröllop är om två och en halv vecka och jag har fortfaaarande ingen klänning, beslutsångest kallas det. Så många val och vill ha allihopalla.

Var inställd på den första ett bra tag nu men nu vet jag inte längre. Måste beställa imorgon så får väl blunda och peka. :)

 


Beverly hills - the complete series

vill ha vill ha. Bara 1299 kr...får önska mig i julklapp av någon gulligt tomte :)

 


Dagens humör


Jag idag

jag och mit uttråkade humör (humor)!RSS 2.0