De ger sin lön till Heath Ledgers dotter .När Heath Ledger tragiskt avled i januari i år var han mitt uppe i inspelningen av filmen "The imaginarium of Dr. Parnassus". För att filmen skulle kunna göras färdigt togs Jude Law, Johnny Depp och Colin Farrell in som ersättare - och vilka godhjärtade ersättare sen då!  


Enligt nyhetsbyrån Bang gav skådishunkarna bort sina inkomster till Heaths tvååriga dotter Matilda, som han fick med Michelle Williams, för att försäkra sig om att hon får en ekonomisk trygghet i framtiden.   ´


Heath Ledger tillsammans med sin dotter Matilda tre månader innan han dog .

- De här tre skådespelarna gjorde en riktig hjälteinsats. Det händer inte så ofta att det sker en tragedi så här, och att väldigt kända och framgångsrika skådespelare då plötsligt säger att "Okej, vi gör vad som helst som kan vara till hjälp", säger filmens regissör Terry Gilliam enligt Bang.  


- De kom hit, gjorde sitt jobb och såg till att göra färdigt filmen. De ville inte ha några pengar - de gick till Heaths dotter. Det är extraordinärt!  Blir nästan tårögd av att läsa det hära.

Snacka om att vara underbara människor som bara ger bort allt dom får från filmen till en Heath Ledgers dotter, fantastiska människor.

Man kunde verkligen förvänta det av Johnny Depp men jag trodde aldrig att Jude Law kunde vara så ödmjuk och generös.


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Så jävla fint gjort ♥

2008-08-19 @ 20:02:15
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0