Top 3 favorit slandö moments

Topp 2 favorit ögonblick på slandö


1. Det finns en lite kille vid namn Andres som kommer varje år och han älskar när jag blir irriterad på honom när han inte går och lägger mig. Så han har legat i tältet i 10 min och det börjar bli tyst så jag sätter mig hos Kajsa, Nikola och Max och plötsligt så ser jag honom springa ut ur tältet och in ett annat tvärs över. Jag reser mig upp och springer dit och drar upp tältet, kastar ut honom och han springer fort som fan tillbaka till sitt tält, är så rädd att han skiter i att öppna sitt tält, slänger sig istället under tältet och in i innertältet innan jag ens hade hunnit öppna hans tält.
Så jävla roligt, värsta action och Kajsa, Nikola och Max satt en bit ifrån och asgarvade åt showen, det enda som fattades var en skål med popcorn

2
. Efter att barnen har åkt hem och vi alla ledare kommer tillbaka till lägerplatsen och huset så börjar det ÖSREGNA. Jag och Kajsa älskar regnet så vi springer ut i spöregnet och springer runt i gräset, skrattar, dansar och sjunger " I'm singing in the rain". Så freaking underbart. Bästa känslan någonsin. Vi bara stog i regnet och njööt. Efter den jävla hettan som har varit så var det himmelriket att regnet kom. Vi satt och gungade i regnet och bara pratade och skrattade.
U N D E R B A R T !

3. Popcornracet, det årliga popcornracet är favoriten. Det är så obeskrivligt roligt, alla ledarna är med och alla skrattar och har roligt och det blir ALLTID vattenkrig efter, eller under popcornracet. Det börjar med att ledarna blri emot varandra och börjar kasta vatten på varandra och när all popcprn är slut så börjar barnen attackera oss. Kajsa hällde 2 hinkar vatten över mig och Nikola hällde typ 1 eller 2 hinkar och det var bara en del av allt vatten jag fick på mig, var nog blötast av alla.

Detta är bara 3 av dom alla ögonblicken som fick mig att skratta så jag hade ont i magen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0