One tree hill 5x07

image187

One tree hill
"In da club"
Älskade verkligen det här avsnittet, också:P Det var galet mycket drama, och drama gillar vi.
Alla vänner samlade är ju de bästa tiderna och Sophia Bush/Brooke var grym i det här avsnittet, självsäker, rolig och avslappnad. Stooor förebild säger jag bara.
Tycker så jävla synd om Peyton. Fattar inte vad Lucas problem är, både han, Peyton och typ alla andra vet att dom två fortfarande älskar varandra, dom i stort sett visade det ganska så mycket i det här avsnittet, men ändå så går han och friar till Lindsey. Det är som om han rymmer från Peyton för att han typ inte vill bli sårad och lämnad igen.
Men han lovade ju faktiskt Lindsey att hans kärlek för henne inte kommer att försvinna, MEEEN det sa han till Peyton också och se vart dom har slutat upp. Varför kan han inte bara inse att dom är menade för varandra, han ska inte vara med Lindsey,

När Peyton kom till hans rum i slutet var det som lite deja vu asså. Från säsong ett när hon kommer till hans rum och startar värsta talet om att hon vill vara med honom och bla bla bla sen så kommer Brooke in i rummet och då väljer han Brooke för henne. Kan inte dom två bara få vara med varandra, det har varit menat sen första början, dom får aldrig vara lycklig och bara vara med varandra.
Det suger
.

Brooke: hey Owen, How does she look? Hot right? She´s wearing hoe's over bro's original.
Owen: you´re the pretties girl in the room
Brooke: did you hear that ? You're the second pretties girl in the room.


Brooke: "It's always been Lucas and Peyton, that's the way it's ment to be. So go and get your man, and this time if he proposes, please say yes!"

That's the way it always been and going to be .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0