Stora bloggerskor?

Jag älskar hur det står i tidningarna och på internet om hur alla dom "stora" bloggerskorna är sådana förebilder och att vi andra "ser upp till dom" eller vill ha deras liv och sånt skitsnack. Den största anledningen till att människor läser dessa så kallade "stora bloggerskornas" bloggar är för att det är så roligt att se påderas patetiska åsikter och oftast för att slänga in några elaka och irriterande kommentarer.
T.ex. Blondinbella och kissies blogg, det enda man ser i deras kommentarer är massa kommentarer om hur patetiska dom är och att dom är "största fjortisarna"
Fine, jag kanske också tycker det from time to time men endast för att dom lägger in dessa inlägg som verkligen retar upp människor och jag vet inte, antagligen så sitter dom och njuter av uppmärksamheten och det är så dom hamnar på topplistorna.
HAHA men det bästa är hur Blondinbella går runt och säger att alla vill ha hennes liv och att hon är största förebilden. Vad är man för jävla förebild om man går runt och shoppar för TIO TUSEN KR I MÅNADEN?
Aldrig hört talas om ÖVERKONSUMTION?! Och hon ska vara aktivt politiskt? yeah right. juste hon är ju moderat och moderaterna tänker endast på sig skälva, så man kan fatta att hon är sådan. Det är människor som hon som förstör vårat samhälle bara för att dom är så egocentraliserade och bara vill skryta inför resten av alla.
Men ärligt vad visar det dom unga tjejerna som "ser upp till henne"? att man ska gå ut och förstöra våran värld ännu mer?
Men sen så finns det ju dom bloggerskorna som jag personligen tycker är äkta, som t.ex. Kenza och Lindas lya. När man läser deras bloggar så känns det inte som om det enda dom vill ha är uppmärksamhet, utan dom skriver verkligen för dem själva. Fine, Kenzas blogg har gått ner sig lite grann, men den är ändå 10 gånger så mycket bättre än Blondinbella och Kissies tillsamans.

Kommentarer
Postat av: GULDMEDALJ

Den är ju ursöt på oss TILLSAMMANS för vi har samma ansiktsuttryck :D

2008-03-26 @ 10:28:05
URL: http://guldmedalj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0