K S Å P

jag hatar påsken .
Förklaringen till inget bloggande och inga jävla "glad påsk bloggen" USCH. Köpte dock en påskmust som jag hatar, föredrar julmust( Jaja det är samma sak) men eftersom jag hatar påsken så smakar julmust bättre. Anyways så drog jag bort ettiketen så jag i alla fall inte såg att det var påskmust jag drack.

Men nu är den ööööver och vi kan gå tillbaka till den normala vardagen, så normalt som det går i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Sandraa

Hej tjejen mitt namn är Sandra och jag har följt din blogg ett tag.. mest för att jag ser att du oxå är helt inne i OTH. men nu är det såhär att jag och min pojkvänn sen 4 år tillbaka har precis gjort slut. Jag hhar ingen aning om hur jag ska ta mig vidare.. han har redan gått vidare, går ut med sina vänner, träffar nya människor, börjat träna osv osv osv-.. jag å andra sidan känner mig helt ensam.. det här suger och är skitsvårt. jag känner ingen gläödje o inget är kul längre.. Hur har det gått för dig?

jag hoppas att frågorna inte är för personliga men jag tänkte att vi går igenom nästan samma sak och jag vet inte längre vad jag ska göra.. några råd?!

2012-04-10 @ 13:34:05
Postat av: Maria

Ojoj 4 år, det är dubbelt så länge som mitt förhållande men jag är nog inte den vettigaste personen att fråga. Känner av samma panik som du verkar göra och har inte riktigt kommit helt ur det ledsna stadiet.

Men fokusera på vilken idiot han är bara och att om han inte vill vara med dig då är det hans förlust.

Kör ett OTH maraton så du tänker på något annat, det är det all min ensamtid består av, massa OTH avsnitt, det hjälper verkligen :)

2012-04-10 @ 14:04:23
URL: http://aptitude.blogg.se/
Postat av: Sandra

Detta suger men du har nog rätt.. tänka på alla de negativa saker är nog det bästa man kan göra just nu.

o jaa! jag sysellsätter mig med det just nu.. oth.. kan inte ens plugga liksom :/

Men jag hoppas att vi båda tar oss ur detta o mår bättre sen.

2012-04-11 @ 21:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0