Marknad och välfärd delmoment 2

Månadens delmoment handlar om Marknad och välfärd. Samma rutin hära, har inte läst kurslitteraturen så har noll koll på teorierna och till imorgon 09.00 ska vi har formulerat en teorikopplad frågetställning i vårt PM som är det första utkastet till det slutgiltiga papret.

Vet i alla fall vad jag vill skriva om så har skrivit en syfteoch frågeställning som dock inte är teorikopplad men det får fan duga tills vidare;

Syftet med detta paper är att undersöka hur Margaret Thatchers tid som premiärminister i Storbritannien mellan 1975-1990 bidrog till nedmonteringen av landets välfärd. Jag vill öka förståelsen för konsekvenserna av hennes politiska gärningar och hur omorganiseringen av hela nationens stuktur i en kritisk tid för Storbritannien idag har lett till hur politikerna idag anammar en del av thatcherismen.

- Vilka förändringar utfördes under Thatchers tid som premiärminister och vilka konsekvenser har det fått för det brittiska välfärdsystemet?


Margaret Thatcher är ju hon som den nya filmen med Merly streep som ni säkert alla vet om. Har inte sett filmen än men funtar på att gå och se den med mamma i veckan bara för att få lite snabb kunskap:)
Nej men det här momentet blir nog intressesant så länge jag få koll på teorin också .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0