Today's pic

image354

Sofia here I come .

Ska dra till Sofia nu, tönten ligger ju typ och sover, hade tänkt gå dit och trakassera henne lite.
Ska väll titta på film eller nått, hon borde ju vara ganska så bakis :P

Today's pic

image353

Maria är besatt av skor .

Jag har kommit fram till att jag är fullkomligt skobesatt nu. Kan inte gå in i en affär med skor utan att bli kär i ett par skor som jag mååste ha. Detta är inte bra. Har redan köpt 4 par skor på 3 dagar. Not good. Fast ganska stilish
Hittade ett par lacoste skor på stadium för bara 800 som jag älskar och ett par puma som faktiskt var på rea, 500 . Vill ha!

gröna eller gula ? either way it's G

Tyckte lite synd om Afroz i morse, hon vaknade vid nio men jag vägrade att vakna så jag bara sov och sov. Hon satt ensam i typ en timme tills hon satte på tv och tittade på en film tror jag, sen vid 11 så klädde hon på sig och gick hem, jag sov forfarande:P
Efter det så tvingade mamma mig upp för jag skulle tydligen med till skärholmen, vilket var ganska okej för då kunde jag köpa my other favorite shoes från din sko. Planen var att köpa dom i gult men sen så sa Afroz att dom fanns i grönt också så då fick jag lite panik, gick runt i affären i typ 20 min och kunde inte bestämma mig för vilka.
Men det slutade med att jag tog dom gröna, eftersom grön är min färg, men jag vill fortfarande ha dom gula, fatta hur gulligt det kommer att vara på sommaren .
jag får paniik för nu vill jag hellre ha dom i gult, men om jag byter till dom istället så vill jag ha dom gröna. Jag skulle fan inte banga på att går och köpa dom gula också .
image351
image352

dem kommer att gå i konkurs

Seriöst Media markt borde gå i konkurs. Kollade i tidningwn och såg en high-tec kaffemaskin som kostar 14990 kr:O:O det är fan 15000 för en jävla kaffemaskin. Jag kan köpa 2 tvättmaskiner för det, eller 3 bärbara datorer. Vad tänker din ned?!?! hoppas dom går i konkurs .

Today's pic .

image350

Afroz och Maria .

Sitter med tönten Afroz i mitt rum nu. Har varit på "fest" i radhuslokalen sen kl halv 9.  Vid halv 12 kände vi att vi blev hungriga och grillen var stängd så vi gick hem till mig och åt lite mat sen så drog vi tillbaka till festen men stannade bara där i typ en ½ timme, så nu är vi hemma och ska titta på Honey,. Vi älskar den filmen :D
Sen så ska jag få borsta tänderna :D med min nya tandborste .

Cdon.com rea .

Dom har typ feta rean på cdon.com.
kolla in detta liksom;
Alla säsonger av förhäxad för bara 899 kr :O
image348

Sex and the city alla säsonger 599 kr
image349
Och massa filmer från 49 kr

Like sent from heven

I got my shoes :D Åkte inte och mötte pappa på hans jobb och sen gick jag först till adidaslagret och tittade men där fanns dom inte så jag fick lite panik men jag visste ju att dom fanns på wedins så jag gick dit istället och halleluljah så fanns dom ju :D
Så nu sitter jag på unga örnar distriket med min mamma, ska tvinga henne att köpa mat till mig om vi någonsin kan komma härifrån.
Ska ta en bild på mina skor från himlen sen och lägga upp dom här, vi måste ju ha några live bilder . :D

GOD NATT .

Hade tänkt sova nu, är fett trött  och jag vill att det ska bli imorgon så fort som möjligt så att jag kan få åka och köpa mina skor, står inte ut längre.
Jag vet att typ alla har såna där adidas skor men jag har aldrig orkat känna att jag kanske vill ha dem, men nu när jag har gjort det så kan jag inte leva utan dom.
Skor gör verkligen allt, jag skulle inte kunna leva utan skor. Sen när man blir äldre och bor ensam, jobbar och kan shoppa hur mycket man vill, min garderob ska bestå endast av skor, typ ::P

GOD NATT . och dröm om skor .

Pictures for life .

Nu har jag beställt bilder på internet från fuji. har tagit 123 bilder från min dator, på massor av saker, mest bilder på mig:P Man måste ju få vara lite egoistisk. Det blev bara 109 kr, eller bara och bara, frakten kostade 29 spänn :O värsta rånet jue. Men det var ju ganska billigt egentligen om man tänker på det.
Dom kommer om tre vardagar, I can't wait:D

My soon to be new shoes .

image342


I want them so much

Var i farsta idag men kära kusinen Sofia. Hon skulle bara köpa tigerbalsam men kom istället hem med typ 5 påsar, gulligt.
jag skulle inte ens köpa nått men jag köpte ändå 2 par skor och ett linne från Gina. Precis innan vi gick till bussen så gick vi in i wedins och jag tänkte testa de svarta adidas skorna bara för skojs skull, och jag fall. Jag är fullkomligt förälskad i dessa skor. Seriöst när jag satte på mig dom så kunde jag inte ens stå upp, dom var så skööna och fina och jag måste ha dom. Har tänkt på dom ända sen vi lämnade affären.
Så jag gick ner till min far och frågade om han kunde köpa dom till mig som en tidig födelsedagspresent, jag fyller ju faktiskt år om 2 månader typ. Så imorgon ska jag in till stan och titta på dom och se hur mycket dom kostar på adidaslagret och sen gå till pappas jobb för att få pengar, ska antagligen hänga lite på hans jobb också, har ju inget att göra.
image341

Today's

image339

Stora bloggerskor?

Jag älskar hur det står i tidningarna och på internet om hur alla dom "stora" bloggerskorna är sådana förebilder och att vi andra "ser upp till dom" eller vill ha deras liv och sånt skitsnack. Den största anledningen till att människor läser dessa så kallade "stora bloggerskornas" bloggar är för att det är så roligt att se påderas patetiska åsikter och oftast för att slänga in några elaka och irriterande kommentarer.
T.ex. Blondinbella och kissies blogg, det enda man ser i deras kommentarer är massa kommentarer om hur patetiska dom är och att dom är "största fjortisarna"
Fine, jag kanske också tycker det from time to time men endast för att dom lägger in dessa inlägg som verkligen retar upp människor och jag vet inte, antagligen så sitter dom och njuter av uppmärksamheten och det är så dom hamnar på topplistorna.
HAHA men det bästa är hur Blondinbella går runt och säger att alla vill ha hennes liv och att hon är största förebilden. Vad är man för jävla förebild om man går runt och shoppar för TIO TUSEN KR I MÅNADEN?
Aldrig hört talas om ÖVERKONSUMTION?! Och hon ska vara aktivt politiskt? yeah right. juste hon är ju moderat och moderaterna tänker endast på sig skälva, så man kan fatta att hon är sådan. Det är människor som hon som förstör vårat samhälle bara för att dom är så egocentraliserade och bara vill skryta inför resten av alla.
Men ärligt vad visar det dom unga tjejerna som "ser upp till henne"? att man ska gå ut och förstöra våran värld ännu mer?
Men sen så finns det ju dom bloggerskorna som jag personligen tycker är äkta, som t.ex. Kenza och Lindas lya. När man läser deras bloggar så känns det inte som om det enda dom vill ha är uppmärksamhet, utan dom skriver verkligen för dem själva. Fine, Kenzas blogg har gått ner sig lite grann, men den är ändå 10 gånger så mycket bättre än Blondinbella och Kissies tillsamans.

ny tandborste:D

juuste haha jag och min mamma var och handlade mat i dag på vivo och jag hittade en batteridriven tandborste som var underbar, den var till och med gröön :D Den kostade 30 spänn men den ska vara för evigt:D
Nu kommer jag längta tills jag ska borsta tänderna, kommer gå runt i timmar och borsta tänderna:D
Love it <3

New tunes in my musicworld

Topp five best new songs this month ;
Jesse McCartney - Leavin'
The verve pipe - Loca Boys
The verve pipe - Only words
James Morrison - This boy
Kate Voegele - It's only life

Nya promobilder på Chad Michael Murray


Är det ens tillåtet att vara så här snygg?
Ärligt talat, man vet fan inte ens vart man ska ta sig vägen.
Den människa som kan titta på den här bilden och säga att han inte är snygg, den måste söka hjälp för han är GUDOMLIGT het på den här bilden.
Det är absurt .

image334

Dagens bild .

image333

det enda jag vill är att sova .

Hade den sämsta morgonen någonsin. Hade bestämt mig för att jag skulle sova idag, och det skulle jag fan göra.
Men tror du inte att min plan ska sabbas i alla fall? Det börjar med att min mamma kommer in vid halv 8 typ 10 gånger och ska hämta saker och börjar att prata med mig om några jävla hörlurar eller något? Sen så ska hon såklart smälla i dörren när hon går. försöker att somna om iaf men så plingar någon på dörren. Jag vägrade gå upp, men dom fortsatte att plinga typ 2 gånger till. Rörde mig inte ur fläcken. Nu kunde jag inte heller somna om men jag tvingade mig själv till att sova. När jag väl hade somnat om så ringer telefonen, då måste man gå upp och svara, då var det min kära far som inte ens hade något interessant att säga. Allt jag ville var att sova, fick jag göra det? nej ! Somnde efter ett tag i alla fall om och väcks sedan kl halv 3 av posten som kommer.
Är det ingen som har någon respekt för sovande människor? Jag antar inte .

Vilken grupp tillhör du ?

Rockare
[x] Du har ganska långt hår
[x] Du gillar öl
[ ] Du har varit med i en mosh pit
[/] Du tror inte på gud
[ ] Du äger nitar
[ ] Du kan spela gitarr
Totalt: 2 ½

Gothare
[x] Du använder svart eyeliner
[/] Det mesta du har på dig är svart
[ ] Du tänker på döden ofta
[ ] Du vill dö
[ ] Du är osocial
[ ] Du gillar hot topic
Totalt:

Hardcore
[ ] Du spelar/har spelat i ett hardcore band
[ ] Du har skadat dig när du moshat
[ ] Du har skadat någon annan när du moshat
[ ] Du vet den sanna meningen med "24"
[ ] Du är XforeverXtrueXforeverXfreeX
[ ] Klär du dig ofta i college-type kläder?
Totalt: 0

Punkare
[ ] Du skiter i det mesta
[ ] Du gör tröga saker med dina vänner
[ ] Du hamnar ofta i trubbel med polisen
[ ] Du har fler piercingar än i öronen
[x] Du har kysst nån du tycker är väldigt ful när du va full
[x] Du kallar vissa för posers
Totalt: 2

Hippie
[ ] Du har väldigt långt hår
[ ] Du har en tye-dye t-shirt
[x] Du vill rädda djur
[x] Du tycker krig är onödigt
[x] Du har deltagit i demonstrationer
[x] Du tycker det är roligt att sitta och sjunga tillsammans med några andra och spela gitarr
Totalt: 4

Rasta
[ ] Du gillar reggae
[ ] Du älskar bob marley
[x] Du gillar färgerna röd, gul och grön
[x] Du har argumenterat med någon om att gräs är bättre än alkohol
[ ] Du har dreads
[ ] Du önskar saker 4:20
Totalt: 2

Emo
[x] Du gråter ofta
[ ] Du klär dig i hoodies ibland
[x] Folk förstår sig inte på dig
[x] Du skriver låtar/dikter
[/] Du har färgat ditt hår svart
[x] Du klipper ditt egna hår ibland
[x] Du känner dig väldigt ensam ibland
Totalt: 5 ½

Surfare
[ ] Du surfar
[ ] Du har på dig flip flops året om
[x] Du äger ett par shorts
[ ] Du vill vara på stranden nu
[ ] Du hatar turister
[x] Du dyrkar sommaren
Totalt: 2

Nörd
[/] Du har glasögon
[x] Du har bra betyg
[x] Du har pennor i fickorna
[x] Du sitter ofta vid datorn
[x] Du är blyg inför motsatta könet
[x ] Du spelar playstation
Totalt: 4½

Indie
[ ] Du följer inte modet
[ ] The Libertines är något av dina favoritband
[ ] Sticker du ut från alla dina vänner
[ ] Äger du en lila hoodie
[/] Skiter du i vad folk tycker om dig
[ ] Har du på dig kläder som man inte kan köpa där du bor
Totalt: ½

Fjortis
[/] Du solar solarium ofta
[ ] Du har mycket smink på dig i skolan
[ ] Du gillar techno/trance/dance/house
[ ] Har blivit kallad för fjortis under de senaste 24 timmarna
[ ] Använder idomin rätt så ofta
[ ] Har haft eller har platina blont hår
Totalt: ½

Jag blev nöd/emo .:P Nörden kan jag hålla me dom men nu ska vi inte överdriva med emo delen

One tree hill 100th episode party

Var tvungen
Älskar videon .
Chad M Murray är bara för het  och Sophia Bush underbar .


Dagens bild .

image332

Dagens roliga(tagen från guldmedlja <3)

image331

Bästa någonsin

HAHHA det här klippet är så jävla roligt, såg det hos mina kusiner.
Det ä ren kille som har en talkshow och han är inte särskilt profforsionell, han sitter och asgarvar åt sina gäster, så hysteriskt roligt. Det är ganska långt men det är så värt det. Man skrattar under hela klippet .


Vad ska man ta sig till ?

Har inte bloggat ett skit på ett tag nu eftersom jag har varit så jävla irriterad på min dator. Ljudet på datorn har bara slutat att fungera och det är inte högtalarna det är fel på, nej, tydligen så har datan bestämts sig för att det nu inte ska finnas några ljudenheter på datan så ljudet funkar inte över huvudtaget. Så nu måste man typ installera om ljudet eller nått och datanörd som jag inte är så går det åt helvete. Så jag har suttit och försökt förstå mig på hur man ska lösa problemet i 2 dagar nu men det har inte gått så lyckat måste jag säga.  Min brorsa sa att han skulle komma upp i morgon och hjälpa mig, och det ska ha fan göra för jag överlever inte utan ljudet, det är fan det viktigaste på hela datan typ, efter internet.

Bästa i GG .

HAHA ett av avsnittet då jag skrattade som in i helvete var avsnitt 18.
Kolla in detta, så jävla roligt
Emily: You were on the phone?
Richard: Long distance
Lorelai: God?
Richard: London
Lorelai: God lives in London?
Richard: My mother lives in London
Lorelai: Your mother is God?
Richard: Lorelai!
Lorelai: So God is a women?
Richard: Lorelai!
Lorelai: And a realtive. Tha's so cool. I'm gonna totally ask for favors.
Richard: make her stop.
Rory: oh, that I could
Sen börjar dom prata om att hans mor kommer till Amerika och efter ett tag lägger Lorelai in;
Lorelai: I still can't get over that I'm realated to God. It's going to make getting Madonna tickets so much easier.


Favorit GG avnsitt.

Så nu när jag har tittat klart på hela första säsongen så måste man ju ha minst 1 favoritavsnitt, right ?
And i got one :D Det sista är faktiskt mitt favorit, alla är så jävla sköna i det. Rory försöker visa Dean att hon forftarande vill ha honom men försöker ändå inte visa det och Chad M Murray är med mycket, vilket alltid för avsnittet bättre. Det bästa är i slutet när Dean kommer till Rorys skola och ser Rory och Chad(aka Tristin) och han vänder om igen.
Dom står typ där och skriker på varandra och Chad ser allt och sen så säger Rory;
Rory:Dean
Dean:what?
Rory: Wair
Dean: Why?
Rory: Because I love you, you idiot.
Då börjar en as bra låt och han vänder sig om och går fram till henne och kysser henne. Och Chad ser allting, och han gillar ju henne,det är så synd om honom. Man säger fan inte nej till Chad M Murray, då är man fullkomligt galen .

17 avsnittet är också min favorit. Rory och Dean har gjort slut och hon försöker att inte tänka på honom och går på en fest. Och det slutar upp med att hon kysser Chad M Murray.
HAHA det bästa är när han kysser henne och efter ett litet tag drar hon sig undan*IDIOT* och han säger;
Tristin:I'm sorry. What did I do? Did I bite your lip or something?
HAHAHA man märker väll om man gör det, vilken dum fråga. Anyway så börjar hon gråta och springer ut därifrån.

avnsnitt 18 är nog också en favorit .
Så dom tre är mina abosoluta favoriter, kommer säkert lägga till några fler eftter ett tag :P

Btw, så var det  typ 4 eller 5 avsnitt som jag hade sett av säsong 1, vilket var underbart för då fick jag se helt nya avsnitt.:D

Dagens bild .

image330

loving my father

Gick ner till pappa nu i morse och fick presenter från Thailand. Fidk en grön puma väska vilket var det jag egentligen ville ha men jag sa att han skulle köpa ett par andra saker, som han inte köpte btw. Och sen så fick jag ett grönt lacoste linne. Så om jag någonsin nämner dessa saker igen så vet ni att de är fejk, men jag kund inte bry mig mindre.

Det bästa var när jag kom upp igen och visade mamam linnet och sa att det var lacoste. HAHAH
Hon ba " lacoste, är det ön dom var på"
HHAAHAHAHAHAHAHAHA fy fan va jag skrattade. Vilken tönt. Man ska inte säga såna saker offentligt .

Dagens bild .

image329

Lördag .

Först idag så gick jag och fixade mig själv ett gymkort, Sofia gjorde också det så att vi kan gymma tillsamans:D Man får också sola hur mycket man vill, vilket betyder att jag kommer att vara fett brun till sommaren. Bring it on .
Efter det så åkte jag och mamma till stan och handlade lite saker. Jag var inte säker på om jag hade köpt min kusin någon födelsedags present, och hon fylde år i januari, så jag köpte henne en till för säkerhets skull. Köpte också nagelack, tuggumi och en eneglsk bok som jag hade tänkt att läsa. Älskar engelsa noveller .
Absolutley amazing .
Nu tittar jag på gilmore girls och ska ringa och väcka Sofia typ nu . Tönten sover ju hela tiden .


.

Är inne på det tolfte avsnittet av Gilmore girls nu. God I'm good.
Chad Michael Murray är så galet snygg i GG, en tidig elak lucas, damn that's hot .

Gilmore girls säsong 1

är inne på 4 avsnittet redan.
Vi kör feta racet hära .

image328

Dagens bild .

image327

igår och idag

Blogen funkande inte särskilt bra igår så det gick inte att blogga. Igår kväll drog jag till Sofia och tittade på film, 1408. Den var fett störd, första halvan var ganska bra men sen så blev den fullkomligt galen. Out of control. Så då var den inge bra längre. Men det värsta var att när vi (jag) väll hade hyrt filmen och kommit hem till Sofia så visade det sig att hon redan hade filmne, fy fan va irriterande .

Åkte ju in ochträffade Emma idag, köpte my beloved shoes och FÖRSTA säsongen av Gilmore girls, tänkte att det var bäst att börja från början och jobba sig uppåt.

Sophia Bush- gotta love her

image326

snyggaste stilen och största förebilden. Fantastisk på alla hon gör .

TV's funniest lines from March 4 to 10


''It's in the garage. Boxes are marked 'whore.'''
HALEY (BETHANY JOY GALEOTTI), AFTER CARRIE (TORREY DEVITTO) - THE EX-NANNY WHO HIT ON HER HUSBAND - STOPS BY TO PICK UP HER THINGS, ON ONE TREE HILL

RÖSTA HÄÄRA;
||http://www.ew.com/ew/article/0,,20183726,00.html   ||
--------------------------------------------------------------------------

imorgon, Fredag

I M O R G O N:
- Vakna typ vid 3 hade jag planerat
- Träffa Emma halv 2 vid centralen så där rök plan A
- Handla Michaelas present med Emma
- Shoppa skor, gilmore girls och lite annat
- Hem och titat på one tree hill
- Träffa Sofia förhoppningsvis


Förlåt för bilden Emma, men det var den enda som jag såg nogorlunda bra ut på:P

image324

Maria avskyr påsken .

GOOOD jag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påskenjag hatar påsek

J A G  H A T A R P Å S K E N!!
Man blir så galet deprimerad, med allt gult och alla små kycklingar och allt godis och alla är så glada och bla bla bla. Värsta helgen på året, tänker låsa in mig på mitt rum hela helgen..då kan man undvika både allt gult och glädje. Och inte en chans att jag öppnar dörren när det plingar på, det kan vara dom där små påskkärringarna och jag tänker fan inte ge bort mitt godis, det är mitt.
När jag tänker efter så kan det vara för att jag aldrig får påskägg, fick typ aldrig det när jag var liten, det lämnar sår jag lovar. Jag har men för livet, kommer aldrig att kunna se påsken som alla andra gör.
Usch jag mår illa när jag tänker på påsken, till och med påskmusten är äcklig. Tack gode gud är det bara EN gång om året, men det varar jävligt länge, för länge om jag har något att säga till om .

Jag vet jag vet , jag är patetisk .

Premonition

Har sett klart filmen nu. Jag vet inte rikitgt om den är bra eller dålig, slutet sög i alla fall. Det känns som hela filmen, hela handling inte hade någon betydelse för slutet. Poängen trodde jag var att hon skulle få en andra chans att rädda sin man men det slutade inte så i alla fall. Ska försöka att inte förstöra filmen för er som vill se den.
Men det var i alla fall ganska bra, den fångade ens uppmärksamhet totalt. Det är en sån film där det händer massa konstiga saker och i slutet så får man reda på varför allt hända och så. I like that.
Anyway så var Julian McMahon så jävla het, skulle inte banga på honom :P fast han typ är 30 eller nått. Sandra Bullock var så jävla fantastik i den här filmen, seriöst talat .Man kan inte inte gillla henne .

It's not in your imagination


image319


.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Preminition med Sandra Bullock och Julian McMahon. Han är så galet het och jag har kommit fram till att Sandra Bullock är en GRYM skådis, hon är fantatsik, så är det dags nu :D fat först så måste jag gå till grillen och köpa mat till mina kära bröder. jag pallar inte, då måste jag ju fixa mig


the shoe of my life


Hittade dom på dinsko.se :D
Är dom inte vackra?? <3

image317

Dagens bild .

image316

Förälskelser och shoopping .

Är kär <3



Har hittat världens mest underbara skoor på din sko. Är fullkomigt förälskad, det var som om dom var sända från gud till mig eller nått. Det bara klickade och jag ville inte ta av mig dom. Och billiga var dom också. Men jag måste vänta tills på lördag för då ger mamma mig pengar, så ger jag henne pengar på tisdag. Då ska jag också köpa en gilmore girls säsong, har inte aning om vilken, funderar på att köpa den fjärde säsongen för då är det massor av Jess drama och hon börjar på Yale då. Men jag vill också ha säsongen när hon börjar lära känna Logan. Vi får väll se hur det blir. Förslag ? vilken är bäst liksom ? alla är ju nästan lika underbara.

Ska träffa Emma då också för vi ska köpa Michealas födelsedags present. Tänker inte säga vad eftersom tönten läser mig blogg, men förhoppningsvis kommer hon att älska den. Det var allt jag köpte tror jag.

JUUSTE. jag köpte ett par strumpbyxor idag, första gången typ:P Så nu hade jag tänkt att ha på mig kjol :D 

One tree hill sjunker lågt i samhället .

Detta suger
Åhlens pimpar ut alla säsongerna av One tree hill för bara 199-299!!!
jag köpte dom för för typ 600!!!
Man kan inte bara sälja dom så billigt, dom är värda så mycket mer än bara 200 kr.
They are one of a kind. Det var sorgligt att se dom in hyllan dära. Nu kommer människor köpa dom bara för att dom är så billiga och inte för att dom är kära i dem .

Jackson Brundage at CW . intervju

Han är så gaaalet sööt och det bästa är att varje gång nångon svär i hans närhet så måste dom ge honom 200 kr typ. Så jävla kul . Man får se när Mark Schwahn svär och han ger pengar till Jackson.


Hur ska jag överleva utan One tree hill

Fatta hur snabbt TOLV avsnitt går! Det är ju fan 12 VECKOR!

Nä nu är jag deprimerad igen
. Trodde aldrig att One tree hill skulle komma till den 12 avsnittet, känns som om första avsnittet nyss gick. Och nu kommer man säkert få vänta as länge tills dom börjar visa dom nya avsnitten igen. Hur ska jag överleva? Det är helt ofattbart att det 12 avsnittet, det hundrade avsnittet nu har gått, känns liksom som igår fjärde säsongen slutade . How is this even possible ?
Seriöst
tänk när dom slutar spela in överhuvudtaget? Tänkt när dom är klara? När dom har lagt ner serien och det inte blir några fler nya avsnitt. Vad ska jag ta mig till då? Jag kommer att hoppa ut genom ett fönster eller nått. Det får aldrig att hända .

Älskar One tree hill <3

image315

One tree hill Episode hundred

image314

One tree hill 5X12 "hundred"

U N D E R B A R T
Kändes som värsta säsongsavslutninge, vilket gör hela avsnittet bara mer älskovärt och meningsfullt.
Fullkomligt älskade det. Alla scener var perfekta och jag kommer att älska det tills döden skiljer oss åt:P
Vet inte var jag ska ta mig vägen, så mycket älskar jag det. Jag har typ läst alla spoliers det går om avsnittet men ändå så när man sitter och titar på det så blir man lycka chockad och förvånad. Älskar effekten som one tree hill har på mig.
Älskar det Lucas och Nathan snackar om;
han: What do you think is going to get down before your wedding in a church?
Lucas: Oh, you dont wanna underastimate me.
Nathan: You're going to hell
och
Nathan: She laughes at your stupid jokes
Lucas: My jokes aren't stupid
Nathan: That's what you think

Älskar konversationen vid bilen utanför kyrkan.
Skills är så jävla skön. Här är lite av den;

Skills: okay, look here's the drill. Wen they say" does anybody have any reason why this wedding shouldn't go down?" BAM that's you.
Skills: anyway, how about this. I say we drug Lindsey first, even though I love her. Then we throw you in the weddinggown. So when Lucas slip up the wail, BAM it's on.

skills: you know i love you P.Sawyer right? but baby girl, you are so far from OK. man, you ain't evan in the same area code. wait, maybe Lucas will say the wrong name on the alter just like Ross did on friends.
peyton: OK, how about this? how about Peyton puts on a nice dress, watches Lucas get married, gets wasted and has drunk and meaningless sex with some guy at the reception.
brooke: yes!
skills: hey baby, have i told you how sexy you look in that dress?!

Det här avsnittet bevisar att Lucas och Peyton är menade för varandra och någon gång(snart förhoppningsvis) kommer Lucas att inse det och då kommer dom äntligen att få vara med varandra för alltid. Tack gode gud att Lindsey insåg innan dom gifte sig att boken handlade om Peyton annars hade det varit illa ute.
Peyton is his comet .<3

afroz kan verkligen vara rolig ibland .

HAHHAHAA jag tror aldrig att jag har skrattat så här mycket åt Afroz någosin.
Vi sitter i biblioteket och håller på med matten innan provet och så sitter vi och snackar om vad läraren sa dagen innan på lektionen.
Hon sa " det är 50 % chans att man får en flick eller en pojke vilket betyder att det är 100 % chans att man får det enda eller det andra" HAHAHA vilken tönt
Meen sen så säger Afroz ahahahahhah " Men hur vet man om det är 100 %?" HAHAHAH
Joo du vet Afroz  när barnet kommmer ut så kan man kolla på ett ställe så vet man.
Sen innan vi ska gå in och göra provet så börjar vi skratta åt det igen och vi upprepar;
Joo du vet Afroz  när barnet kommmer ut så kan man kolla på ett ställe så vet man.
Då avbryter hon oss och säger " men tänkt om det är något annat som kommer ut då?"
HAHA då kunde vi inte hålla oss längre, vad har hon i huvuudet förutom matteskillsen?
HAHA " men tänk om det är något annat som kommer ut då?" Och vad skulle det vara Afroz?
Hur du gör barn och med vem eller med vad vill vi faktiskt inte veta.


Innan när vi satt och åt mat så sa Michaela att Emma hade något mellan tänderna så dom satt och höll på med det. Då frågade afroz mig om hon hade något på tänderna.
Och nu är det så att Afroz har en liten gulddelfin på tanden så jag tänkte säga;
"aa det är något guldigt dära" då tar hon upp handen och tänker slå mig, hon tar värsta satsen och är fullkomligt allvarlig. Lilla Afroz. Men nu är det så här att hon trodde att hon trodde att jag skulle driva med henne och säga att hon verkligen hade något annat så hon blev en aning galen .

Dagens bild .

image313

upp och ner hela tiden

Dagen går bara upp och ner hela tiden. Först så hade jag franska på morgonen och då fick jag reda på hur det gick på senaste provet so here goes
G på hörförståelsen
G + på läsförståelsen
IG + på uppsatsen
IG på muntliga

Hur fan får man IG + på en uppsats? det gick ju bra måste jag säga.

Seeen så var det matteprov och jag kunde ju faktiskt ALLT i boken men sen så när jag sitter där med det jävla provet så försvinner all kunskap, booorta. Så det gick inte så bra men jag tror nog att jag får i alla fall G.

OCH SEEN så kommer den ljuvliga(Förförstagången) affärsjuridiken och jag fick tillbaka provet jag gjorde förra veckan. And guess what?Jag fick VG +.  Hur i helvete fick jag VG +? jag pluggade dagen innan och jag gissade typ på hela första sidan. HAHA jag fick IG + på den fösta uppgiften också, skrev typ en osammanhängande mening:P

jaja men nu är jag glad igen, tills imorgon ialla fall då det är är företagsekonmiprovet. Hade tänkt plugga till det efter att jag har fått se det senaste one tree hill avsnittet .

God natt säger jag bara .

Nu kan jag faktiskt nästan allt man antagligen måste kunna till matteprovet imorgon, fan va jag är solt över mig själv, trodde aldrig att jag skulle fatta. Fast imorgon måste jag plugga lika mycket om inte mer, för på torsdag så har jag företagsekonmiprov och det kommer att suga totalt. Det kommer att gå åt helevete säger jag bara.
Anyway, har precis tittat klart på miss secret agent, älskar den filmen, så jävla skön. Och jag ÄLSKAR Sandra Bullock, hon är så jävla grym skådis. Älskar henne i "medan du sov", är en av mina absoluta favoritfilmer, det är en klassiker.

Ska gå och lägga mig nu annars kommer jag aldrig att komma upp imorgon. HATAR onsdagar, börjar halv 9 och slutar 4, det suger totalt. MEN när man kommer hem från skolan så får man ju se det senaste one tree hill avsnittet och den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, så det är okej.
God natt .
image312

pride is a respecteful thing .

Fy fan va mina flickor kommer att äga på första maj. Det är då dom ska uppträda, i humlegården, if you like to know. Är så jävla stolt över dom och på 1 maj när jag står där och tittar på dom så kommer jag fan att gråta av lycka. We did a good job Hanna. Headcoach and assistant coach:P


Dagens bild .

image310

how is that ?

Chockerande nog så sitter jag och pluggar matte nu, eller okej kanske inte exakt nu, tog en paus för att kunna blogga lite:P. och ännu mer chockerande är att jag faktiskt fattar ganska så mycket.
Tack vare Afroz . Hon är en ängel .
Så imorgon så ska det fan går bra, tänker inte acceptera ett IG till för jag vet att jag kan och man bara försöker, har bara inte orkat anstränga mig.
Varför är det så att när man hoppar från Matte A till Matte B så är det jätte svårt och det går åt helevte men när man nu har hoppar från Samhälle A till Samhälle B det här året, så märker man ingeting. Känner inte skillnad på svårighetsgraden, det var fan svårare förra året. How screwed up is that?

Lindesy känning är typ galet vacker.

Jag är typ FULLKOMLIGT förälskad i Lindseys bröloppsklänning.
Den är så galet vacker. Nu vet jag vad jag ska ha på mig om jag någon gång i livet gifter mig:P
Man ser inte så mycket på den här bilden så kolla in videon annars och jag lovar att du kommer vara lika kär som jag
image309


Bästa scenen med Sophia, någonsin

image308

Det här är nog min favorit scen med Sophia/Brooke. I alla fall i säsong 5.
Det var den jag snackade om tidigare när jag skrev om det senaste avsnittet.
Det är så jävla kraftig och känslorsam och man känner med henne. Varje ord hon säger krossar mitt hjärta och hon rör min själ med sitt skådespeleri.

Älskar henne .<3

Dagens bild .

image307

Music test

1. Ställ in musikspelaren på shuffle
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)


1. Hur mår du idag?
Guldmedalj- Jag ska kämpa
2. Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?
 The all american rejects- Move along
3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Dashboard confessional - Don't wait
4. Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Jacks mannequin - we were made for each other
5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig?
Copeland - Take care
6. Hur är det med kärleken?
Amanda Jensen - Halleluljah
7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Matt White- Wait for love
8. Hur mår dina vänner?
Foo Fighters - end over end
tycker dina vänner om dig?
Simple plan- Vacation
10. Hur ser folk dig som?
Paolo Nutini - Last request
11. Spanar folk in dig?
Akon - Sorry, blame it on me
12. Är du bra i sängen?
The last goodnight - Pictures of you
13. Har någon sexfantasier om dig?
the constantines - Soon enough
14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
Hoobastank - the reason
15. Hur kommer du dö?
John Lenon- Imagine
16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden?
Fall out boy- Chicago is two years ago
17. Vilken är din oturslåt?
Alica Keyes - No one
18. Vilken är din turlåt?
Modest mouse- Medication
19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Pearl jam- lightning crashes
20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Mariah Carey - through the rain
21. Hur är det med ditt liv?
Hinder - Lips of and angel
22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
dashboard confessional - stolen
23. Vad ska ditt första barn heta?
Soul Asylum- runaway train
24. Hur kommer ditt liv att bli?
Olsen brothers- Fly on the wing
25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Tupac- Ghetto gospel
26. Hur kommer sommaren bli?
Timbaland feat one republic- Apollogize
27. Finns det någon som är hemligt kär i dig?

Simple plan - Welcome to my life
28. Kysser du bra?
Fall out boy - 7 minutes in heven
29. Mår din kropp bra?
Ashley Tisdale- Last christmas
30. Får du tillräckligt med sex?
Fall out boy - Start the show


Den här låten gör mig galet glad .:D

Älskar låten, om man vil bli glad och "Headline" är så jääälv sööt :D
Vem ska det bli Michaela ? Björn eller headline?


Inget liv ?

Så här gick det till när man lämnar Sofia och Hanna esamma i mitt kök. På mitt kylskpå så har vi massa ord som man kan bilda meningar med, och jag antar att dom hade tråkgit en kväll då dom var hemma hos mig:
Här är deras mening

Elegant exklusiv snygg singelär tänd på kylskåp att i dåsig bakis upprymd fest orka lyssna du skall eller fixa ett fet cigarett fröka jag bör när limousinen are hög hej dekadent avslagen skumbad din tårta du snittar i sällskap sa sa polare vi vänner snylta alkohol jag vill så kul kanske ibland man trevlig vin tack fumla fy fiasko ja poesi de bli våra kräftor torra efter party hoppsan garva jag skall het frisyr ge han bilda taxi tryckare av mot sexis vi borde forfest vilken utsökt bubblande iskall vidrig ljus not hurra!

God natt .

Dags att sova, är fett trött och kommer inte palla att gå upp imorgon. Som tur är börjar jag kl 10 med engelska också, kan det bli bättre ?
God natt och sov gott.

image306

.

There´s something about the look in you eyes. Something i noticed when the lights were just right.
It reminded me twice that I was alive and it reminded me that you´re so worth the fight

.

After all this time, you still give me butterflies .

greatness .

image305

En människa med den skönaste humorn i världen .

Dagens bild .

image304

Back at home .

Kom precis hem från Afroz, vi har pluggat matte hela dagen eftersom jag inte hade fattat ett skit och vi har ju ett prov på onsdag. Så jag skulle egentligen varit där vid 12 men försov mig lite, så jag var där i Tensta vid 2 och vi pluggade i 4 timmar nästa, det är ett rekord, har aldrig pluggat så mycket matte i hela mitt liv.

Missade one tree hill, hade tänkt spela in det, har ju redan såklart sett det men man måsten ju spela in det. Tänk om datan går sönder, då försvinner alla avsnittet så om jag vill se det så måste jag ju ha det på band också :D


nu drar man till högdalen .

Nu drar jag hem till min mammas kompis, Per, vi ska äta potatisgratäng. Han gör VÄRLDENS BÄSTA potatisgratäng, seriöst och jag har väntat på att han ska göra den till mig i två år nu. And today is the day:D
I can't Wait . Sen ska jag träffa och Sofia och några andra människor kanske, är inte säker på att vi ska titta på melodifestivalen, men nått kommer vi väll att hitta på .
 See you later aligatior .


Så jävla snygga klänningar

www.gojane.com

Hittade en sida på en annan blogg där det finns AS SNYGGA klänninga och vanliga kläder for that matter.
Men klänningarna är gudomliga, man kan inte sluta titta på dom och det finns minst 50 st till .

image295
image296
image297
image298
image300

image301

Liiista .

Skulle du hellre..

Pierca näsan eller tungan? - Tungan
Vara seriös eller rolig? - Rolig
Dricka röd eller grön mjölk? - grön mjölk
Brinna upp eller drunkna? - drunkna

Svara ärligt..

Tycker du om någon? - ja
Sol eller måne? - Måne
Vinter eller höst? -vår
Vaniljglass eller chokladglass? - Chokladglass

Har du de senaste 24 timmarna..

Sjungit? - aa
Blivit kramad? - jaa
Känt dig fånig? - aa
Saknat någon? - Ja
Klippt håret?- Ne
Gråtit? - ne
Ljugit? - ja
Blivit kysst? - Nej

Om mig..

Hur mycket är klockan just nu? - 14:05
Fullständigt namn? - Maria Frida Victoria Tenggren
Vart vill du helst bo? - Australien
Hur många barn vill du ha? -inget
Vill du gifta dig? - kanske
Rullar du spaghettin? -nej
Har du ätit sushi? - ja, men det var VIDRIGT
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - vete fan

Grejer..

Har du blivit jagad av polisen? - nej
Har du en hund? - nej
Sover du helst själv eller med någon? - with someone
Tror du på spöken? - aa

God natt

Nä nu känner jag att det är dags att sova. har typ feta träningsvärken i benen också så jag pallar inte stå eller sitta så jag ska bara gå och lägga mig och soova.
 Sov gott.

Känner att den här bilden passar ganska bra in på hur jag känner mig just nu. Förutom om jag har druckit något när den bilden är tagen dåra, vilket jag faktiskt inte kommer ihåg:P

image294

-

Why must you break my heart ?

Jesse McCartney ?


Seriöst jag är verkligen i chocktillstånd.
jag hade ju precis gett upp hoppet på Jesse McCartney, A lost thing liksom.
Men sen ba hittade jag den här senaste videon och jag tror fan att jag kommer att svimma.
Jag tror inte att ni ens förstår hur snygg och sexig han är i den här videon.
Kolla början bara, hur är det ens möjligt att en människa kan vara så sexig. SERIÖST kolla bara dom första 40 sekunderna om du inte tror mig, du kommer att bli lika såld som jag, om inte så är du inte mänsklig.
Vad har hänt liksom? Jag typ skrek när jag såg den, blev fullkomligt chockad. Han ba försvann för ett tag sen och nu ba kommer han tillbaka hetare än NÅGONSIN.
Och låten är inte så dålig heller:P HERREGUUUUUD
herreugud, jag är fullkomligt såld.

Kolla på håret liksom och kläderna. Han påminner mig och en människa också som jag tror Emma, Michaela och Afroz vet vem.
Han ser fan lite ut som en yngre Leonardo DiCaprio, vilket inte är dåligt:P


Brucas Video . Loving it


? <3

What do you do when you know something's bad for you?
And you still can't let go?

Min topp 5 favorit låtar i hela världen.

Här äntligen kommit fram till 5 låtar som verkligen toppar alla andra låtar. Sen så finns det ju minst 20 st till som ligger tätt till men dom här betyder extra mycket.

Jackson Waters- Come undone (acoustiska)
Foo fighters- Times like these(akoustiska)
The verve Pipe- The Freshman
The verve Pipe-Never let you down

Jose Gonzalez -Heartbeats

Sen så kommer ju Beautiful soul alltid att vara an unspoken favorit song for me.
Men jag ska försöka hålla tyst om den, men jag kan faktiskt inte rå för det. Den kommer alltid ha en speciell plats.


Maria älskar sina världens sötaste katter .

Jag har kommit fram till att mina katter är så galet söta. Jag kan verkligen inte sluta titta på dem.
Man vill bara äta upp dom för man klarar inte av att se på när dom spelar söta.
Älskar dom <3

image292


"händer samtidigt"

Jag älskar när saker typ "händer samtidigt"

Typ som när min mamma frågade mig en gång hur många fiskpinnar jag ville ha. Då sa jag 4, och precis när jag sa det så kollade jag på kl och då var kl 4! vilket sammanträffande.

I ett avsnitt av oth så säger Peyton att Nathan är en matyr och sen tar hon en bild av honom när hon säger det. Och jag var inne på internet och letade OTH bilder  och samtidigt så kollade jag på ett avsnitt av OTH när Nathan säger till Lucas "And Peyton thinks I'm a martyr" Och precis när han säger det så klickar jag på nästa bild på en sida och så kommer bilden upp som Peyton tar av honom när hon säger att han är en martyr. Hur stor är chansen?

En gång i skolan så sitter jag och snackar om att Mamma ska ringa mig och precis när jag säger det så ringer hon.

och nyss när jag bloggade så heter rubriken "even Though" och precis när jag skriver though, så säger dom det i en låt som jag lyssnade på.

What are the odds liksom?


even though

"You meant the world to me and I'll never stop loving you 'Cause what you have given me I can never repay And if we meet again somehow, I will still love you as  I always have 'Cause you meant the world to me~ "

nothings gonna change that .

Min mamma har sina ljusa stunder .

HAHAHA fy fan vad jag skrattade hos farmor idag. Min mamma kan vara så rolig ibland
Jag försökte först att få min mamma att säga "prision break" "desperate housewifes" och " the OC" hon suger på engelska och kan inte uttala dom någonstans. Så jag och mina brorsor satt och as garvade åt henne.

Sen så hade vi godispengar, euoro. Min mamma hade en 500 och min brorsa hade en 50 Euro. Då frågade han henne hur mycket 500 Euro var, då sa hon att det måste vara mer än hans 50 Euro.HAHAHAH här är vi smarta. Sen frågade han hur mycket 1 cent var, då sa hon att det var 20 kr typ !!! hahahaha, hon är inte den smartaste av oss precis.

Sen så  började min farmor snacka om invandrare eller nått sånt lyssnade inte precis, tills min mamma sa,
HAHAHA och jag har seriöst skrattat ända sen hon sa det.
Hon sa med typ blatte snack. "jag känner folk" HAHAHA fy fan jag låg på golvet och skrattade. Hon menade att hon känner folk som har kommit till sverige också, men hon sa det som om hon var en blatte och jag har nog aldrig skrattat så mycket åt henne. Skrattade hela vägen hem tills hon började dra mig i håret för att jag skulle sluta.
Sen så tunnelbanan hem sa hon typ lika stil igen, hon sa " jag har pengar" hahaahhaah fy fan va roligt, kunde verkligen inte sluta skratta. Farmor måste ha tyckt att jag var askonstig, men jag kunde inte rå för det.
Kommer att mobba min mamma för alltid för att hon sa så. 

Skrattade så att jag fick ont i magen och inte kunde andas längre. Det är fan det bästa jag har hört på hela året.
HAHAHAHAHAAH "Jag känner folk" HAHHAHAHAHAHAH

Music is the shit,

Idag var det sångdagen kan man säga. Allt började med att Emma började sjunga " kom hem " på väg till skolan från idrotten, så jag hängde på. Sen så fortsatte vid med några gamla godingar.
Sen så började vi prata om Jesse McCartney och på vägen hem från skolan så lyssande vi på min mobil och började sjunga på Beautiful soul och sen gick vi över till She's no you. Det är imponerande att vi kunde båda låtarna utantill, eller okej, kanske inte att jag kan dom, men att Emma kunde dom, jag är imponerad och stolt över henne. Way to go girl. Vi fortsätter i skolan på måndag. :D

Hur beroende är du av din mobil ?

(x) du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong
( ) du har mer än 200 kontakter i din telefonbok
(x) du stänger inte av mobilen på natten när du sover
( ) du skickar över 100 sms om dagen
(x) du skickar sms när du är ute med vänner
(x) du kan skicka sms utan att kolla
(x) du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv
(x) du svarar i mobilen även om du är ute med vänner/drömkillen
(x) du bär med dig mobilen var du än går
(x) du bär med dig mobilen även när du sitter
(x) du har mobilen med dig på lektioner
(x) din/dina lärare har sagt till dig att lägga ifrån dig mobilen när du har suttit o skickat sms på lektioner
(x) du spelar musik på mobilen under tiden du duschar
(x) du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute o tror att den är stulen
( ) du har kallat din mobil älskling, bebis osv
(x) du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen
(x) du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet eller nånstans i sängen när du vaknat
(x) du har somnat med mobilen i handen under tiden du har hållit på att skicka sms o hittat ett oläsligt sms när du vaknat
(x) du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna
(x) du tycker/tyckt att din mobil är bäst i hela världen
( ) du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder
(x) du brukar få tömma "inkorgen" o "skickade meddelanden" flera ggr om dagen för du har haft för många meddelanden
(x) du skriver ner allt, t.ex. möten, födelsedagar osv i kalendern i din mobil
( ) din mobil ringer oavbrutet

T O T A L T :   1 8






0-8; din mobil betyder inget för dig. varför inte sälja den istället?
skulle inte förvåna mig om du knappt vet hur man skickar ett sms

9-17; du använder din mobil sådär lagom.
du är inte beroende av din mobil, du har ett liv


18-24; mobilen är ditt liv! du är besatt på riktigt,
aldrig funderat på att söka hjälp?

.

Its hard to watch people change right in front of you
But the worst part is remembering who they just to be .

Dagens bild .

image286

idrott is the shit, allmost

Hemma från skolan men ska snart iväg till farmor.
uppvärmingen gick faktiskt grymt bra, fast jag fick höra 1 eller 2 gånger att jag inte har någon taktkänsla någonstans, därför fick jag ett - på vårat VG. Michaela rockade det.
Lärarens ord var, och jag citerar; " skit bra uppvärmning" How great is that?
Och vi gjorde uppvärmingen på 15 min kvällen innan. Vi är naturbegåvningar.
Vi kom också fram till att det här var den roligaste gymalektionen någonsin. Vi körade "flaggan" och Jag och Micheala jobbade som feta teamet, till och med Läraren, Uffe, sa att han antog att vi jobbad som ett team.
Medan så stog Emma på sidan och ville knappt vara med och Afroz was the Enemie. Vi försökte att offra Emma flera gånger om men det gick inte så bra. :P
No offence Emma .

The 100th episode of One tree hill



Kommer att bli fantastiskt och galet sorgligt .
Det ska vara Lucas och Peyton.
Fast det sorgliga är att jag faktiskt börjar gilla Lindsey nu, det var ju inte lika roligt.

100th episode PARTY
image283


äntligen klar med the work

DONE DONE DONE med idrottsarbetet. Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde att det skulle bli, ljög bara ihop en massa smörja, fast i reflektionen så pratade jag ganska ärligt faktiskt, och jag skrev faktiskt att jag kände att jag inte hade nått upp till mitt mål, vilket är ärligheten i sig själv.
Hoppas bara att det blir ett G och förhoppningsvis ett VG för jag kan verkligen behöva det.
Tricket är att bli känslosam i reflektionen:D

Mest rörande scenen någonsin .

Det är en scen i senaste avsnittet av one tree hill 5X11 som är HJÄRTKORSSANDE.
Scenen när Brooke verkligen ställer sig upp mot sin egen mamma, hon säger för en gångs skull vad hon verkligen tycker och känner.
Hennes mamma säger:
"You earned my help"
Då säger Sophia
" I earned it?A daughter is not suposse to have to earn her mothesr help, or her love, it's supossed to be uncondtional"

När Sophia Bush säger den meningen, jag svär jag får rysningar, hon rör min själ. Hon spelar så trovärdigt och man kan känna hennes smärta. Vilken underbar skådespelerska, Hon har bevis att hon är guld värd.
jag är seriöst i chock efter att ha sett den scenen, och jag har sett den minst 10 gånger nu och hon får mig att gråta varje gång.

What a rolemodel

Sophia Bush:
"To be happy, it first takes being comfortable being in your own shoes. The rest can work up from there. The hardest situation to stay happy in, I think, is when you're trying to find love, and yourself at the same time. It just doesn't seem to fit well. So I believe that happiness is being able to wake up and just know that this is what you wanted, and not what somebody else wanted. And remember, a smile is contagious!"

image279



Dagens bild .

image278

Michaelas och min uppvärmning


Låt 1 ATC - around the world

Intro - jogga på plats. ca 20 sek
X- steg 4 st
Spring på plats i 15 sek
Plocka blommor i 15 sek

Hälkick i 15 sek
X-hopp i 15 sek

Jogga på plats i 30 sek
Steg till sidan och ihop 15 sek
Slappna av och skaka av 15 sek

X-steg 4 st
Hälkick 15 sek
Jogga på plats tills låten slutar

Låt 2 Da Buzz- Do you want me

Armbågar 15 sek
Plocka blommor snabbt 15 sek
Armbågar 8 sek

Sidhopp 15 sek
Knähopp 15 sek

Börja spring i ring 10 sek
Indianhopp 10 sek
Plocka blommor 10 sek

X-steg 8 st
Spring i ring 15 sek

Knäböj 15 sek
Armbågar 15 sek
Jogga på ställe 30 sek


tunnelbanan åkande

HAHAHA det var en snubbe vid medis som kom fram till mig när jag väntade på tåget.
Han ba " where are yuo from" och typ smörja som " you are so beautiful" oc h" you are so good looking"
Jag ba "allright" han ba " are you taking this train, I want to talk to you"
Jag ba " I want to listen to my music" Han ba " You can stop your music, I'm not permanetent"
Det var ju bra det jag sa bara " I'm feeling the music so bye" HAHAHAHA vilken tönt.

Akalla time again

Nu är man i Akalla igen. Jag och Michaela har ju uppvärmning imorgon på idrotten så vi jag är nu här och vi "planera" vad det nu betyder. Får se hur det går nu sen så kan jag skriver ner vad vi har kommit fram till.

no comment ,

Nu måste jag snabbt som fan fixa mig och försöka hinna gå igenom grejerna till provet som jag ska dra och göra om typ 40 min. Wish me good luck .

By the way så såg jag på 10 orsaker att hata dig nyss och jag seriöst gräät. Det var så jävla hemskt. Jag har nog aldrig varit med om en sorgligar film, och det ska egentligen vara en komedi, how screwed up is that ?
Han är så galet snygg, man vill bara kasta sig ut genom fönstret så att man kan komma till himmlen till honom.

Det bästa  är i slutet när hon säger:
You can't just buy me a guitar every time you screw up, you know."

Då säger han min favorit mening i heela filmen:
" I know...but there's always drums and bass and maybe even one day a tambourine."

5 säsongen av OTH på kanal 5 på söndag.!!!!

För alla som är intresserad så börjar kanal 5 att sända 5 säsongen av One tree hill på söndag kl 18:30.
Ni får verkligen inte missa det. It's to die for.  Verkligen den bästa säsongen nägonsin.

Sverige börjar tappa in på USA nu, vi är inte så långt efter dom på att sända, okej bara 11 avnistt,
but whos counting?
image277

One tree hill 5x11

image275

One tree hill episode 5x11
Det här avsnittet är officiellt mitt favorit avsnitt.
Så mycket drama, skratt och tårar.
Fan va snygg Chase har blivit by the way, tycket inte alls om honom i fjärde säsongen.

Fy faan va jag skrattade när Peyton, Brooke, Owen och Chase satt i bilen tillsamans, Pinsamt.
Skrattade seriöst out loud när Chase berättade hur han kände Brooke, och hon ba satt och skämdes och Petyon satt och skrattade i baksätet. Så hysteriskt roligt.

Älskade när Haley ringde till Lucas och sa värsta grejen som chokade i alla fall mig, men det var på tiden liksom:P
Fan va jag grät också när Brooke ÄNTLIGEN Stog emot sin mamma, sorgligt ögonblick.

Nä men absolut det bästa avsnittet i sägons 5.
Varje scen skulle jag kunna se om och om igen, varje scen innehöll något speciellt och jag kund inte få nog.
Bästa var ju lätt Brooke, Peyton, Owen och Chase storylinen.

söt katt= inevitable

Jag försöke faktiskt verkligen att plugga men nu är det så här att Ronja ( katten) har bestämt sig för att lägga sig över alla mina papper. Hon gör alltid så , kommer upp på sängen och spelar söt sen så lägger hon sig utspridd över ALLA pappe och så fort jag tar fram om en penna och försöker skriva lite så ska hon börja bita på den.
Hur ska man kunna plugga då? Hon förstör min utbildning. Tror ni man kan komma till provet och säga att man inte har kunnat plugga för ens katt har saboterat pluggandet? njaa, det är ungefär som att säga att hunden bet sönder läxan. Inte den bästa ursäkten kanske?

image274

<3 true love .

image273

The only thing that keeps me going ,

resten av the day .

Okej så här gick resten av dagen till.
Jag mådde i alla fall as dåligt såefter engelskan letade jag efter affärsjuridik läraren i typ en timme och när jag väl hittade henne så sa jag att jag gick hem. När jag kom hem mådde jag typ dåligare än i skolan så jag gick och la mig. Vaknade vid 6 att min mor inte var hemma, hon har väll dragit nånstans. Så nu har jag bara 2 timmar på mig att plugga till affärsjuridikprovet, vilket kommer att suga eftersom jag typ bara har varit på 3 riktiga lektioner, vilken tönt jag är,  jag kommer inte att fatta ett skit.

Seen kl 9 är det Greys anatomy och top model, ska spela in ett utav dom.
Försöker ladda ner OTH avsnitt111 men hittad det inte, måååste seeee!

Lite lycka i alla fall .

Näär jag kommer hem, whenever that is så ska jag
ETT; ladda ner senaste avsnittet av One tree hill :D och såklart titta på det också :D
Sen så ska jag titta på 10 orsaker att hata dig. Vill se heath ledger :D

Men men nu fick jag precis veta att Emma har kommit till skolan, för miin skull:D vilken underbar vän :D
Nu är det bara Michaela och Afroz att vänta på .
Så hon är här i biblioteketen vilken sec som helst, så jag ska sluta blogga.


M

Men det borde ju vara tillåtet att gå hem om man mår dåligt.
Fine, några gånger i år så har jag gått hem och sagt att jag var sjuk fast jag inte har varit det, men nu är jag faktiskt allvarlig. Orkade inte ens klå mig snyggt imorse, satte bara på mig ett par jeans och min skoltröja, vad är det liksom? längtar efter min säng.
Får komma på en plan, för så här kan jag inte ha det .

skolan håller mig sjuk .

Fan vad jag mår illa, kommer typ att bli sjuk men jag måste vara i skolan hela dagen pga detta.

Idag:
- Sista lekitonen idag 14.50-16.00 är sista lektionen innan provet i affärsjuridik imorgon
- Sista lektionen i matte idag innan provet på tisdag.

Imorgon:
- Prov i affärsjuridik sista lekitonen 14.50-16.00

På fredag:
- Michaela och jag har uppvärmning på idrotten, annars får vi typ IG och idrottsarbete ( som jag inte ens har börjat med) ska vara inne då.

HATAR den här veckan. Gud va hemskt om man skulle spy i skolan, känner att om jag inte chillar lite så kommer det att sluta så.

Vill bara gå heeem. Hur fan ska jag klara den här dagen?

Hate is easy
Love takes courage

dagens bild . Så jävla snygg

image272

Frensh today again

Ensam igen i skolan, franska förstör mitt sociala liv. Orka att franskan alltid gör att jag få vara ensam, så var det i högstadiet också, då var jag den enda som hade farnska och jag hade den efter lunch medan resten av klassen och alla jag kände hade det innan lunch. Så alla slutade medan jag satt kvar i skolan och var tvungen att ha franska, fatta hur mycket det suger .
Aja, det är ju bara 45 min tills dom andra kommer, får väll stå ut. Vad ska jag hitta på på datorn då? jag får väll sitta och blogga i 40 minuter eller nått.

Btw, franska muntliga saker gick typ åt helvet, jag gjorde det med en kille som bara satt och babblade och allt jag sa va " oui" D'accrod" "trés bien" osv. fatta hur hemskt det var, stakars honom att han fick vara med mig. Hur kan man bara prata så där flytande och bara låta det gå? fullkomligt omöjligt. Det söööög totalt.
HAHA jag satt typ och snackade engelska istället, typ hela tiden sa jag "great" "okay" och typ "nice" Hahah vilken tönt jag är . Men jag kan inte rå för det, det kommer bara ut engelska istället, jag vet exakt vad jag skulle säga på engelska, då skulle det flyta på som bara den, skulle äga men sen när vi kommer till att jag måste snacka franska så går det inte lika bra....

God natt .

Nä fan jag ska upp fett tidigt imorgon, börjar 8:40 :D 10 minuter senare än vanligt mohahahaha.
ska ha franska talprov eller nått. Så jag måste nog gå och lägga mig nu, är gaalet trött och imorgon måste jag plugga heela dagen så jag måste vila ut mig:P

God natt .

image271

-

Life is´nt about the breaths you take, it´s about the moments that take your breath away .

Filmkväll med kusinen .

Efter styrelsemötet och gruppen som jag btq hade samtidigt, jävligt komplicerat måste jag säga, så gick jag hem till min kära kusin Sofia och vi tittade på you me and dupree.
Så jävla rolig, det är en av alla filmer som jag  har sett som jag verkligen har skrattat åt, den var så galet rolig asså.
Det tog mycket tänkade till at ta den filmen, Sofia ville att jag skulle se narnia, bara för att jag aldrig har sett den men hon ville själv inte se den för hon tycker inte om den, så varför ska jag se den?
Jag ville se 10 orsaker att hata dig, för jag ville gråta lite över Heath Ledger, men den ville inte hon  se, så jag fick låna den så att jag kan gråta ensam hemma istället.

image269

HATAR MATTE

Fy fan vad jag hatar matte, ärligt talat, jag fattar inte hur folk kan fatta den där skiten. Hur mycket tid lägger människor ner på det? Det funkar inte bättre när man har en lärare som suger också, hon beter sig som om man är en 3 åring, hur fan ska man klara matte B då? Det är ju fullkomligt omöjligt.
Den här jävla sannolikheten som jag håller på med nu, det kunde lika gärna vara kinsesiska och jag skulle fatta lika lite. jag sitter som ett jävla frågetecken och har inte en aning om vad jag håller på med.
Seriöst kan inte den här terminen bara ta slut? Fatta hur skönt det kommer att vara i trean, inte bara för att det är mitt sista år, Utan det blir ett fantastikt år UTAN MATTTE, FRANSKA och IDROTT. HALLELULJHA! Det kommer att bli det bästa skolåret i mitt liv.
PLUS att vi har matte C också :D kan det bli mer underbart? Fast jag tycker lite synd om Afroz som säger att hon inte fattar engelskan, det kan bli ett problem. Men jag fattar ju inte matten och hon är mattegeni, så hon SKA hjälpa mig och jag lovade att hjälpa henne med the beautiful english:S

?

For years I've been holding it down
And I'd love to forgive and forget
So I'll try to put all this behind us
Just know that my arms are wide open
The older I get the more than I know
Well it's time to let this go

Irritationsobjekt

fett irriterad jag blev idag när jag åkte hem från skolan. Jag råkade hamna längst fram på skarpnäcks tåget så jag går från vagn till vagn för att hamna längst bak. Så när jag går igenom den mittersta vagnen så är det några ungomdar, *fjortisar* som "hänger" i slutet av vagnen, och för att komma längst bak så måste jag ju såklart gå förbi dom. Så när jag går förbi dom så är den nån tjej som typ står på sätena och typ sparkar på mig när jag går förbi, och skrattar säkert också men jag hade musik så jag hörde inget av vad dom sa.
Men det bästa var att precis när hon sparkade mig så blåste jag en bubbla så som jag brukar göra, ASHÖGT. hehe, hörde den fan själv.
Men orka att det ska finnas såna jobbiga människor som inte ens kan låta andra mäniskor vara i fred.
Om dom vill vara töntar som inte visar någon respekt, FINE, men låt mig vara.

Dagens bild .

image268

Afroz <3 hundar ?


Nu är det så här att Afroz egentligen är hund, eller djur rädd i stort sett.
Så en dag var Afroz, Michaela och Michaela hund, Lucky och hälsade på hos mig och vi bestämde oss för att gå till Ica, men då kom problemet att någon måste stanna utanför med hunden. Så jag och Michaela röstade
 and guess what? Afroz fick stanna ute med hunden, vilket var fullkomligt hysteriskt roligt eftersom hon försökte att stå så långt bort från hunden som möjligt. HAHHA
Kolla in denna video från den händelsen .
HaHa lyssna på hennes pipiga ljud när hon inte vill hålla hunden.


I Skolan idag

Tjejerna i skolan idag på sammhällslektionen



Kände för att filma min bodybilder till lärare idag. Han kan vara ganska aggresiv men jag tror inte jag fick med något sådant, men han kan också vara ganska rolig, ironsik typ hela tiden:P
Jag tror seriöst att han skulle ha kastat ut mig med huvudet före om han såg att jag hade mobilen framme.
Kolla in muskleran liksom, största mardrömen liksom, fast han har sina ljusa stunder när han är ganska trevlig:P

God natt .


Nu har jag äntligen kört ett OTH race. Har tittat på 6 avsnitt idag:D How great is that?
Men nu hade jag faktiskt tänkt att sova annars kommer jag aldrig att palla gå till skolan imorgon.
Sov gott allihopa


image264

we were

We Were only kids
And We ere best of friends
Adn we hope for the best
And let go from the rest .

.,.,.

We might as well be strangers .

is that ?

Life isn´t about waitng for the storm to pass....
Its about learning to dance in the rain .

..

Sometimes I wonder if anything is absolute anymore. Is there still right and wrong? truth and lies? Good and Bad?
Or is everything negotiable? Left to interpretation? Gray? Sometimes we're forced to bend the truth, transform it, because we're faced with things that are not of our own makin. And sometimes, things simply catch up to us

Spoiler sx15 oth

Haley sneaks up behind Nathan in the shower, and they share their hottest scene in One Tree Hill Naley history.

Credit: VuSkyler @ FF

plans for the summer, I think .

Snackade med mamma för ett tag sen och vi började prata om att jag, hon och min bror ska åka till England i sommar. Min bror vill såklart åka så snart som möjligt, men jag sa att jag vill vara 18 när vi åker, så vi måste vänta.
Så vi tänkte åka dirket efter att jag fyllt år, 30 maj, men den 3 juni tar min kusin och min andra bror studenet, så då måste vi ju vara hemma. Så vi kom fram till att vi ska åka typ en vecka efter att jag har fyllt år, helgen efter, typ den 6 juni. Man måste ju inte gå på sin egen skolavslutning, den är inge viktigt. Så vi åker så fort vi har min födelsedag och studenten överstökat.
Sen så kanske jag ska följa med Lover och Anna till Amsterdam i sommar, jag är inte helt säker än, har inte precis världens bästa inkomst. Men när min pappa kommer hem igen så ska jag fråga om han kan betala min resa eftersom jag fyller år. Han pröjsade för min brorsas resa när han had fyllt 18 typ. Fast han skulle ju betala tillbaka lite sen, och det kan jag också göra, jag vill bara komma  bort från Sverige ett tag.

Fett kul att vara i Amsterdam, allt är lagligt:D
Jag ska fan gå och köpa en prostituerad, inte för att använda den, bara för att jag får.
Sen ska jag sitta och titta på den eller nått sånt. Vill inte veta vad Sofia och Anna kommer att göra, i alla fall saker som jag inte kommer att göra, men jag kan bli övertalad till vissa saker, vissa.

Brev från Thailand.

Juuuste fick ett litet, observera litet, mejl av min kära pappa som är i Thailand

Pappa:
Hej gumman! Allt e superbra !  Hoppas ni mår bra allihop! Vi hörs av senare i veckan puss och kram Sussie hälsar också! Om du vill svara så använd Sussies Hotmail! Hälsningar Pappa.


Jaha. Han har aldrig varit särskilt bra med ord :P

jag skrev tillbaka och sa åt honom att hålla sig borta från vattnet, men tror du att han lyssnar på mig?
NEEJ! Han kommer säkert att simma med hajar, BARA för att irritera mig. Så länge han kommer hem levande så är det väll lugnt antar jag.


Kom tillbaka snart pappa, och levande helst.

image263

Back at home .

Hemma nu. Uppsatsten gick.....vad ska man säga liksom ? jag kanske kan få ett G...
Vem försöker jag lura ? det finns inte en chans att jag klarade det. Jag bara skrev massa ord som inte bildade ett skit. Vet inte ens vad det var jag skulle skriva om. Ajja man kommer ju i alla fall få sig ett gott skratt när man får se alla felen. Nu är det bara ett hinder kvar, tal, på onsdag, det kommer nästan att suga ännu mer. Om jag inte ens kan få mig förstod på papper, med tänketid, hur fan ska det gå är man måste prata ?
Ja, det kommer att gå åt helvete.

Anyway så har jag precis duschat och ska nu fixa mig och se om jag hinner äta en macka och lite varm choklad tillsamans med lite one tree hill. Sen ska jag snabbt som fan till unga örnar lokalen och ha gruppen. Hoppas att Hanna kommer idag, annars så kommer jag att dumpa ungarna och dra hem till OTH igen:D
Ja, det låter som en fantastico plan .

Sötaste ?

image262

Rachel Bilson är gaalet söt på den här bilden, fast skorna kanske inte var dom snyggaste. Älskar hennes hår och kläderna dåra. nice Work .

Dagens bild .

image261

hatar franska .

Sitter ensam i skolan nu vilket suger. För det första så slutade vi svenskan tidigare så jag måste sitta till 10 i 3, då franskan börjar. Fruktar denna uppstats, vill hoppa ut genom ett fönster eller nått. Kommer typ börja gråta när jag sitter där och kan inte ens skriva en mening. Franskan sabbar verkligen alltid för mig, se, nu sitter jag ensam i skolan bara för att alla utom jag har slutat. Emma, Afroz och Michaela har språ på morgorna så dom får vara tillsamans när det är tid mellan lekitonerna, men jag, jag, måste vara ensam of course.  Det räcker med att jag håller på att få IG i franska, måste den få mig att känna mig ensam också?

Hade precis börjat känna att det är okej att kanske få IG i franskan men såklart så ska jag komma på att om jag får IG så får jag inte dom meritpoängen som var hela poängen till att jag fortsatte med franska i gymnasiet. Om jag får G så får jag meritpoängen, vilket skulle vara ett halleluljha moment men om jag får IG så har jag slösat 2, take or give, år på detta jävla språk med denna idiotiska lärare. Vill bara att terminen kan ta slut och att jag kan få mitt G och gå vidare med mitt liv.

plugga kanske?


Skulle egentligen ha pluggat massor av franska idag, typ massa verb och skit men jag insåg att det fan inte är någon idé. kommer ändå inte att få G på uppsatsten imorgon, kan fan inte ens skriva en mening på franska, så hur ska jag kunna skriva en hel jävla uppsats? Jag palla verkligen inte, vill bara att den här terminen kan ta slut så att jag aldrig mer behöver ha franska. Men om jag inte får G i slutbetyg så kommer det vara åt helvete.
Varför ska franska vara så frusterande?
Hatar det, tänker fan inte plugga nåt för det kommer ändå att gå åt helvete i morgon .

image260

Dagens bild .

image259

NU är det OTH dags .

NUU är jag fullkomligt seriös, nu ska jag faktiskt titta på One tree hill. Sitter redo med mackor och varm choklad med grädde och jag ska äta dom och jag ska titta för att sen så ska jag plugga franska, nu är det dags :D
image258

last night .

Godmorgon, eller god eftermidag:P Personligen så vaknade jag typ nyss, blev en aning sent igår, tror jag gick och la mig kl 6 eller nått.
Försökte skriva igår kväll eller typ vid 3 eller nått men bloggen ville inte, försökte typ var 20 minuter eller nått, det sög. Några människor som var här kände inte för att ta den tunnelbanan som gick 03:18, dom kände för att ta den som gick efter, 05:48 dåra. man lever bara en gång fick jag höra. Så dom stannade och vi lyssnade typ på musik hela kvällen, det var nice .

.

I can't spell it out for you ....

mat och bröder .

Okej så man kan säga att det inte blev någon One tree hill IGEN. Skjut mig nu ärligt talat om jag aldrig har tiden att titta på det, what's the point with loving it?
Men vissa saker gjorde jag. Jag;
Duschade
städade lite

gick till ica och köpte mat(pallade inte laga mat=P)
Men sen maten som jag hade köpt tog 40 min i ugnen och vi har ingen mirco så jag gick ner till min pappa och åt där istället. Och där var det Party, eller okej min brorsa hade typ 3 kompisar som satt och drack öl. Mobbade mig hade dom också tid med. Det bästa var att dom la märke till mina 96 jeans och min brorsa mobbade mig
of course men då la en av hans kompisar in att min brorsa också ville ha såna förut. VILKEN TÖNT.
Han gör alltid så, mobbar mig men så gör han det själv.
I'm loving it. Han kan inte komma åt mig längre, hans kommentarer har börjat bli urdåliga. Det jag har att komma med irriterar honom mer, eller oftast så slutar det bara upp med att vi båda skrattar åt varandras försök att mobba varandra. Så det är okej .

Lycka till min Guldmedalj.blogg.se

JUUUSTE min kära kusin håller ju på att tävla idag och jag vet inte om hon är klar nu eller inte.....
Oj ursäkta, my misstake. Om hon har vunnit ännu elle om hon fortfarande håller på:P

Hoppas att min Guldmedalj vinner en guldmedalj i år igen för det förtjänar hon så mycket som hon kämpar för det.
Jag skulle har varit där och kollat på men jag hade inga pengar till den fucking biljetten, liksom 100 kr :O vad tar dom mig för? Fast egentligen hade det varit värt det, hoppas att Hanna filmar allt så att jag kan få se.

Älskar dig i alla fall <3
image257

Lördag

Nu ska jag laga mat, eller försöka att laga mat. Har ingen aning om vad jag ska äta så det kommer antagligen att sluta med att jag går ner till Ica och köper nått att äta. Hade tänkt att gå till pappa och äta men halvvägs till hallen så insåg jag att han inte ens var hemma. Så det var lite synd.
Sen så ska jag tvätta håret för det känns inge rolig och sen ska jag byta om.
SEEEEEEN ska jag titta på ONE TREE HILL.. ÄNTLIGEN liksom, hade tänkt göra det igår men den planen sprack ju men nu hade jag tänkt titta lite innan Lover kommer hit.

Måste sätta igång annars kommer jag adrig att få se my loving passion .

image256

LÅÅÅÅNG LIISTA

1. ÄR DU BERÄDD? Jag är berädd!
2. NAMN: Maria Frida Victoria Tenggren
3. HÖGER ELLER VÄNSTERHÄNT: Höger
4. HUMÖR JUST NU: Trött
5. FAVORITGODIS: Choklad och lakrits
6. ÄR DET NÅGOT DU ABSOLUT INTE ÄTER? soppa och lax
7. KLÄDER JUST NU: Mjukisbyxor och t-shirt
8. MUSIK JUST NU: Never let you down- The verve pipe
9. NÄR ÅT DU SENAST: 1 timme sen typ
10. VAD SA DU SENAST: puss
11. FAVORITKLÄDER: mina Lee jeans, svart vit randid tröja och mina unga örnar tjocktröja
12. FAVORIT HANGOUT: Olika
13. OM DU VAR TVUNGEN ATT LEVA I EN ANNAN TIDSEPOK VILKEN SKULLE DU VÄLJA? 80-talet
16. FISK ELLER BADKRUKA: Badkruka!
17. FAVORITFÄRG: gröön
18. SAFT ELLER ALKOHOL: Alkohol
19. LÄNGD: 174 cm typ
20. HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED: 3
21. FAVORITVÄDER: vår väder, vindstilla och halft varmt
22. OM DU VAR FAST PÅ EN Ö, TRE SAKER DU SKULLE TA MED: musik, one tree hill och en vän
23. SPELAR DU NÅTT INSTRUMENT: Nää
24. MORGON ELLER NATTMÄNNISKA: NATT
25. SPARARE ELLER SLÖSARE: slösare
26. VEM ÄR VIKTIGAST FÖR DIG: min familj, vänner och katter
27. GYLLENEREGLEN FÖR DIG: lojalitet
28. DET BÄSTA DU VET: One tree hill
29. BÄSTA LEKSAK: Mobilen
30. BÄSTA FILM: Hairspray, Blood diamond och Jumper
31. TROR DU PÅ LIV PÅ ANDRA PLANETER: Ja
32. KOMMER DU IHÅG DIN FÖRSTA KÄRLEK: Tyvärr
33. GILLAR DU HENNE/HONOM FORTFARANDE: Haha skulle inte tro det va
34. HAR DU NÅGRA HOMOSEXUELLA KOMPISAR: Ja
35. TROR DU PÅ MIRAKEL: yes
36. TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT ATT VARA TROGEN FÖR ALLTID: halft, beror på personen
37. SER DU DIG SJÄLV SOM TOLERANT MOT ANDRA: tror det
38. SER DU PÅ KÄRLEKEN SOM ETT MISSTAG: ofta
39. HUR MÅNGA BARN VILL DU HA NÄR DU BLIR STOR: inga än så länge
40. FRAMTIDSPLANER: resa, uppnå saker och göra något betydelsefullt
41. BIO ELLER PROMENAD: Båda
42. ÄR DU HÖGER ELLER VÄNSTERPARTIST: VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNSTER
43. GLASÖGON, LINSER ELLER INGET: Linser
44. TEKNISK ELLER OTEKNISK: Båda :P
45. ÄR DU KITTLIG: det kan man lugnt säga
46. SNARKAR DU: Det händer
47. STJÄRNTECKEN: Tvilling
48. RÄDD FÖR INSEKTER: sådär
49. ÄCKLIGASTE INSEKTEN: dom flesta, spindlar mest
50. STÖRSTA SVAGHET: vet inte
51. DET ÄR JAG BRA PÅ: Vet inte
52. MUSIKSTIL: vet inte vad min stil kallas:P
53. LYCKOTAL: 4
54. FAVORITFILM GENRE: komedi, skräck och lite action
55. BÄSTA BOK: mina drömmars stad
56. OM DU FICK VÄLJA EN SUPERKRAFT, VAD SKULLE DU VÄLJA: Frysa tiden och teleportera
57. FAVORITORD: One tree hill
59. CHIPS, MORÖTTER ELLER GODIS: Godis
60. PIZZA ELLER HAMBURGARE: Hamburgare
61. SKRIVER DU DAGBOK: Ja
62. SPORT, A-EKONOMI ELLER BARNPROGRAM: Barnprogram
63. NAMNSDAGSDATUM: 3 olika
64. HAR DU NÅGON FLICKVÄN/POJKVÄN: Nej
65. TÄNKER DU NÅGONSIN PIERCA DIG: nej
66. FÖDELSEDAG: 30 maj
67. FAVORITCHIPS: sourcream and onion
68. SYNLIGA ÄRR: Jaaa
69. DINA BÄSTA VÄNNER: Några st
70. STÖKIGT ELLER VÄLSTÄDAT: Välstädat
71. GUNGAR DU PÅ STOLEN: aaa
72. HUR MÅNGA KUSINER HAR DU: 9
73. DETTA GÖR MIG ARGAST: Brutna löften, falskhet och lögner
74. BÄSTA ÅRSTIDEN: Vår och sommar
75. I JULKLAPP ÖNSKAR JAG MIG: pengar eftersom jag ska till england 1 månad efter, need money
76. SENAP, KETCHUP ELLER INGET PÅ KORVEN: båda
77. SKULLE DU NÅGONSIN FÅ FÖR DIG ATT HOPPA BUNGYJUMP? ibland
78. VILKEN HAND HÅLLER DU GAFFLEN I: Vänster
79. ANSER DU ATT MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV OM MAN SLICKAR PÅ EN LYCKTSTOLPE PÅ VINTERN?: Ja
80. ÄR ALLA LIKA MKT VÄRDA: dom som förtjänar det
81. VAD HÄNGER PÅ VÄGGARNA I DITT RUM: Spegel, zac efron poster
82. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TAPETERNA: två vita väggar och en grön
83. PASTA, RIS ELLER POTATIS: POTATIS
84. HUR ÄR DIN DRÖM KVINNA/MAN: Får mig att skratta, gentleman och ser bra ut
85. VILKET ÄR BÄST - JULAFTON ELLER DIN FÖDELSEDAG: Julafton
86. LJUST ELLER MÖRKT BRÖD TILL FRUKOST: hårt bröd
87. VILKEN LÄSK ÄR GODAST: Pepsi
88. VAD GÖR DU HELST: Tittar på one tree hill
89. BÄSTA RAGGNINGS REPLIK: Jag älskar ditt leende
90. HUR MÅNGA SYSKON HAR DU: 2
91. BÄDDAR DU DIN SÄNG: ibland
92. BOR DU SJÄLV ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON: med Mamma och två katter
93. ÄR DU ALLERGISK MOT NÅT: Pollen
94. ÄR DU MÖRKRÄDD: ibland
95. ÄR DU RELIGÖS: inte riktigt
96. TROR DU PÅ ASTROLOGI: Ibland
97. TROR DU PÅ MAGI: Ja
98. SLÄPAR DU FÖTTERNA EFTER DIG: det händer ibland
99. GYMPADOJOR, VÄLPOLERADE SKOR ELLER SANDALER: Alla
100. VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR: Mycket
101. STÄDAR DU DITT RUM SJÄLV: Ja
102. HUR OFTA STÄDAR DU DITT RUM: Typ 2 ggr om året (A)
103. SKULLE DU KÄKA UPP EN CLEMENTIN FÖR 100KR: Ja?
104. HAV ELLER SJÖ: INGET
106. ÄR DU RÄDD FÖR BLOD: nej med det är äckligt
107. SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG ATT BLI VEGETARIAN: har redan testat, varade i 2 månader
108. SALTAR DU PÅ MATEN: verkligen inte
109. FAVORITKAKA: cheesecake
110. KAN DU SJUNGA: Nej
111. GILLAR DU ATT SJUNGA: ibland
112. VILKET GYMNASIEPROGRAM GÅR/SKA DU GÅ/GICK DU: sam/europainriktning/engelska/ekonomi:P
113. ÄR DU KÄR: Nej
114. ANVÄNDER DU DEO: ja
115. VILKET INSTRUMENT ÄR VACKRAST ATT LYSSNA PÅ: gittarr
116. HUR GAMMAL ÄR DU: 17 3/4
117. FAVORITBLOMMA: orkidée
118. GILLAR DU TECKNAT: tecknade filmer äger
119. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TANDBORSTEN: grön :D
120. FAVORITARTIST: The verve pipe, FOB, Band of horses och Jackson Waters
121. FAVORITLÅT JUST NU: Times like these(acuostik), Come undone och heartbeats
122. SKA DU DUSCHA IDAG: tvätta håret tror jag
123. KAN DU BÖJA PÅ ENA ÖGONBRYNET: nej
124. KAN DU VISSLA: JAAA
125. KAN DU KNÄPPA MED FINGRARNA: jaaa
126. KAN DU VICKA PÅ ÖRONEN: nej
127. ANSER DU ATT DU ÄR STARK: Mot vissa
128. BRUKAR DU SOLA: det händer
129. VAD GÖR DU OM DU FÅR HICKA: tänker "nu kommer jag att hicka"
131. ÄR DU KATT ELLER HUNDMÄNNISKA: Katt
132. HÅRFÄRG: brunett, men egentligen blond
133. FAVORITDATASPEL: The Sims
135. VAD ANSER DU OM BUSH: George suger men Sophia äger:P
136. RÖKER DU: Nej
137. SNUSAR DU: Nej
138. ANVÄNDER DU KNARK: Nej
139. KAFFE ELLER TE: båda
140. HAR DU DIN NATURLIGA HÅRFÄRG : nee
141. ÄR DU NYTTIG: inte precis
142. PYSSLAR DU MED NÅGON SPORT: nee
143. GÅR DU ELLER PLANERAR DU ATT LÄSA PÅ UNIVERSITET: aaa
144. HATAR DU DIG SJÄLV: Iband
145. HAR DU EN BESATTHET: vet inte om man kan kalla det besatthet
146. HAR DU EN HEMLIG FÖRÄLSKELSE: lite
147. BRIGHT EYES ELLER LARS WINNERBÄCK: ingen
148. KILLE ELLER TJEJ: beror på
149. VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN: Johnny Depp, Zac Efron och Chad M Murray
150. NÄR VAR DU JÄTTE FULL SENAST: i morse :P
151. VAD SKA DU GÖRA I VECKAN?  gå i skolan
152. VAR DET HÄR KUL ATT SKRIVA? ganska, har inget annat för mig så det duger.

Dagens bild .

image255

..
I hope the memories of our friendship will be forever last .

BREYTON HURT


Old tönt .

An old flame showed up.
Kommer ni ihåg när jag skrev om den där tönten som blev typ besatt av mig?? jo precis han, han skrev till mig nyss och frågade vad jag skulle göra i helgen och om jag ville följa med och åka båt.
Vem fan vill åka båt med honom?
Så Miranda tvingade mig att skriva så här till honom " jag ska ha mycket sex i helgen"
"med min kille dåra"
SEN efter det så frågaed han om jag ville följa med honom och åka båt
och sa " jag vet att du inte har någon pojkvän för du har sagt att du vill vara singel"
Jag sa " men saker händer"
Så du vill inte åka båt med mig sa han
" jag ska knulla med min pojkvänn" sa jag då

Vill bara poängtera att jag INTE har en pojkvänn and I like to keep it that way .

Hemma igen .

Så det blev inge one tree hill, hängde på Sofia, Miranda, Anna och Kim till Tumba där Hiro och Fredrik skulle spela med sitt band dära. Dom vann också eftersom dom typ fick mest röster eller nått.
Nu sitter vi här hemme hos mig eftersom töntarna inte hade någonstans att gå, dom ville ha fest så jag ge dom fest :D

Vill se One Tree hill


Är fett sugen på one tree hill.
har värsta abstinensen:P Galet.
Vilken säsong ska man se?
1? 2? 3? 4? eller 5?
Svåår fråga, är lite sugen på fjärde faktiskt men jag vet inte vart jag ska böörja, kan typ halva säsongens avsnitt utantill, precis som jag kan med 1-3 säsongerna men sen så har vi den andra delen av säsongen, Jag tar väll och hunger in någonstans bara.
Soon to come .:D

image254

baam chicka danaa.

Har kommit hem, Har varit nere hos pappa och sagt hej då eftersom han åker till thailand typ nu.
Sen så drog jag och sprang ett tag, har så jävla mycket saker i mitt huvud att det är allt som funkar.
Får komma ut och bara springa av alla tankar. Jävligt skönt. Älskar när man har sprungit ett tag och stannar och man är svettig och känner hur hela kroppen dunkar, grymt skönt. Jag vet, jag har en konstigt uppfattning om vad som är skönt:P
Nu ska jag fixa mig sen ner och handla nått att äta för jag är fett hungrig och min mamma är inte hemma i helgen så jag har ingen som kan laga mat åt mig, vilket suger.
Sen ska jag ta tag i disken som min mamma lämnade kvar, HAALLÅ vi har ett schema som människan inte följer! Det var min vecka att diska innan sportlovet ,vilket jag gjorde, sen var det sportlov sen den här veckan är det, gissa vilken tönt? Jo min kära moder, har hon diskat? nej ? hon dumpade det på mig och ANTOG att jag skulle diska....okej, hon antog rätt, står inte ut med disken.

Ska sätta igång redan nu för om jag inte skyndar mig så får jag aldrig se One tree hill som sedan är planen:D


Godmorgon Godmorgon

GODMORGON GODMORGON.
Egentligen så borde jag vara på väg till skolan vid den här tiden men jag försov mig lite och jag pallade verkligen inte stressa så jag kommer till andra delen av företagsekonomin. Lektionen är ju delad och läraren är en toffel så det funkar great.
Sitter här med mina jordgubbssyltost mackor som jag och Cecilia alltid brukade göra hos min pappa, det var ett tag sen jag har ätit mackor så men jag kikade in i frysen igår och såg ost sen så tittade jag åt höger och såg jordgubbssylt, prima macka liksom så nu kommer det att ätas :D Oboy till också :D

Oboý vilket vackert väder
Solen skinder idag

:D:D

tilllägg .

Vill bara lägga till en sak till mig söta lilla testamente:

Emma kände sig lite utelämnad när Michaela fick one tree hill boxarna, Afroz katterna och min kusin fick jackorna att hon ville ha nått speciellt också så jag ger henne min största ägodel, efter OTH min SÄNG :D
Så Emma Emma bad att få detta skriftligt på bloggen att hon ska få min säng om jag dör och madrassen som ligger under sängen.
Det är madrassen hon alltid har fått sova på hos mig och jag tänkte eftersom hon aldrig har fått sova i min säng eftersom jag och Michaela alltid sover dära så kan hon få äran att få den.

uppdate .

Hemma igen. Måste säga att förra årets talangjakt var mycket roligare, fast jag var astrött idag också så det var lite tråkigare. Men Gul jacka var ialla fall dära:D Försökte psyska honom så att han satte sig vid oss men han och hans kompisar satte sig på andra sidan hela aulan, so that sucks.
Men det var roligt att vara med Emma och Afroz i alla fall.
Afroz har LOVAT att om jag följde med på talangjakten så ska hon följa med på annorlundakursen som är på örnobet 21-23 mars. Och Emma lovade att också följa med om jag kom och hälsade på henne på hennes konfromationsläger eller nått i sommar. Vi kör med utpressning hära.
Jag tänkte bara att eftersom dom är två av mina bästa vänner att dom borde följa med på en sån här unga örnar grej och se vad det är jag menar, dom hör ju bara mig snacka om det hela tiden. Dom måste lära känna en del utav mig, gud vad filosofiskt det lät;)


...

Many people have told me that i´ve changed
But the truth is....
I think I´ve just found myself

right ?

Truth usually hurts .

Dagens bild. Också min bakgrund på mobilen:D

image253

Dagen av *host* Maria *host*

Talangjakt liksom .

Back from school men ska snart tillbaka igen för det är den årliga talangjakten i skolan idag.
Emma och jag hade inte tänkt att gå men sen så kommer tönten Afroz tillbaka till skolan efter 3 dagar och tvingar med oss. Det är ju faktiskt ganska roligt på den så det är helt okej. Vi ska ha lika roligt som förra året om Emma kan dra sig från sitt pluggande och hänga på.

Så nu är jag bara hemma en liten stund, måste ta tunnelbanan som går 17:57.
Chop Chop

One tree hill 5x11 PROMO



Älskar Bethany när hon spelar på det här sättet som hon har gjort förra och det här avsnittet, det visar bara hur fantastiskt bra skådespelar hon är .

One tree hill 5x10

image252

One tree hill 5x10. Running to stand still .

2 avsnitt kvar tills det blir ett jävla uppehåll, hur ska jag överleva?
Bra fråga.

Det här var inte det bästa avsnittet på säsong 5 men väldigt käsnlosamt för alla karaktärerna och därmed för en själv. ÄNTLIGEN kom Rachel tillbaka, fast kanske inte på det sättet som jag ville. Han saknat henne.
Kan känna igen mig lite i Brooke och Rachels situation, där jag är Brooke och inte Rachel. Man vill vara den absolut bästa vännen i den här situationen och gör nästan allt för att hjälpa sin vän. Men Brooke hade glidigt iväg and so do I. You can't help it I say.
Man känner Brookes känsla när hon ser vad som har hänt hennes vän när hon inte hade varit där för henne, jag vill inte att jag ska sluta upp dära.
Älskade att se på Naley i det här avsnittet, det kanske inte var lyckliga stunder men Bethany gör en sånt chokerande grymt framträdande och det är väldigt imponerande. Även fast dom två har problem så vet man ju att dom kommer att sluta upp tillsamans ändå .Det har alltid varit Nathan and Haley och det kommer alltid att vara det.
ÄNTLIGEN så var inte Lindsey med, i det här avsnittet handlade det om gamla tidet och endast dom rikitiga karaktärerna och deras förflutna och känslor. Halleluljha säger jag bara .

Marias testamente:P

Idag när jag var i skolan fick jag värsta kicken och tycket att i fall att, att jag borde skriva en mini testamente här på bloggen, liksom vem vet? man kanske blir påkörd av en bild eller nått. God I hope not.

Anyway here it goes

Michaela får den största äran att ta över mina KÄRA one tree hill boxar. GRATTIS.
MIn kusin Sofia får alla mina jackor som är kvar. ( hon har redan fått alla jag äger typ:P)
Alla mina kläder får Emma, Afroz och Michaela dela på.
Afroz får min katt:D jag vet ju att hon älskar den:D( ja det är ungefär min katt och min mamma får inte behålla den)

Byt the way så har Michaela sagt att om hon dör( ja, vi har konstiga konverstioner) så skulle jag få hennes söööta, underbara hund, Lucky.
And I want that in writing Michaela!!!


Dagens bild .

image251

..

I don't know what I've done
Or if I like what I begun
But something told me to run
and honey you know it's
all or none

Min älskade GRÖÖNA Unga Örnar tröja :D

image250

Shoopping .

Efter skolan hade jag tänkt att gå och köpa en till jacka för jag vill ha en jacka med luva på men när jag kom till HM så ändrades planerna. Det fanns ingen jacka med luva och sen så kostade den enda jackan för mycket. Så jag hittade ett par linnen som jag provade and Volia! hittade 2 as snygga tröjor och sen så testade jag en kofta typ som jag har velat ha i typ 2 månader men den kostar 400 kr så det känns lite slöseri.
Såå det stog nu mellan koftan, en jacka och 2 st linnen.
Maria gick med linnena. Jätte söta och här har ni bilder på dom och en tröja som jag köpte i måndags också, bara för att jag tycker om den så mycket:D



Den här köpte jag i måndags

God natt .

Nuu ska jag äntligen få sova. Mamma hade ockuperat datorn så jag fick inte sova. Har typ lärt mig 70 gloser eller nått nu. only 100 to go :P
Ajja god natt och sov så gott.

image246


hemma bra men borta bäst .

Hemma från gruppen men vill bort lika snabbt. Min kära mor sitter och klagar as we speek. Först från att jag inte ville sitta bredvid henne till att jag rtdligen inte går i skolan, för det var ju verkligen inte där jag var idag. eller att jag inte ätar??? HAALLLÅ bara för att jag inte åt gurka pch ost i morse så betyder det inte att inte åt.
Ta dig samman kvinna.

Nää nu måste jag tydligen gå och laga mat annars kommer hon kasta mig i väggen .Det skulle vara illa.

hemma bra men borta bäst .

Hemma från gruppen men vill bort lika snabbt. Min kära mor sitter och klagar as we speek. Först från att jag inte ville sitta bredvid henne till att jag rtdligen inte går i skolan, för det var ju verkligen inte där jag var idag. eller att jag inte ätar??? HAALLLÅ bara för att jag inte åt gurka pch ost i morse så betyder det inte att inte åt.
Ta dig samman kvinna.

Nää nu måste jag tydligen gå och laga mat annars kommer hon kasta mig i väggen .Det skulle vara illa.

<3

Never let the fear of striking out keep you from playing the game .


Dagens bild

Så nu har det gått en minut, nu känns det bättre :D
Här har ni dagens bild :D
ÄLSKAR den här filmen. Den må vara en snutta töntig men den får mig fortfarande att rysa och det bevisar att det fortfarande är en film som jag älskar, oavsett vad andra säger.
image245

team = booorta :(

Var inne på min PA för typ tre dagar och blev lite ledsen. hade fått ett mess, och nej, jag menar inte att jag blev ledsen för att jag bara hade fått ett mess.
Kolla in detta. Jg skapade ett team 2005, ett Chad Michael Murray team närmare bestämt och jag fick nu ett mess där det stog att teamet inte hade några pengar så PA tog bort det:O
Poängen är inte att jag tycker att det är coolt eller nått att ha ett team på PA, det är bara det att jag har haft det i ett år och jag satt typ hela tiden inne och fixade med det i typ 1 år. Och när jag var i Danmark på läger 2005 så kommer jag ihåg hur stolt jag var över det och hur många medlemmar jag hade fått och nur är det borta, det är ett sorgligt ögonblick så jag tycker att vi ska ha en tyst minut för mitt Chad M M Team.
........................

Björns mage, björns brunga mage .


uppdatering .

Måste bara säga att det inte går så bra för mitt pluggandet. Men jag ringde faktiskt Tove och hon sa att man typ bara behöver lära sig massa glosar och jag vill inte skryta men jag är BÄÄST på att lära in mig glosor. Har stått några gånger typ 10 min innan och lärt mig 30-40 glosor. Kommer ihåg den gången, Afroz gav mig blicken:P
Istället för att plugga så har jag typ testat massa kläder och försökt hitta vad jag ska ha på mig imorgon, det var faktsikt galet snyggt om jag får säga något. Tar kanske ett kort senare och lägger in på min köra blogg.
Men några glosor har jag lärt mig nu, har haft dom förut så det är inga problem liksom. Men typ vid halv så måste jag gå till lokalen, ska ha gruppen IGEN. Hanna kom ju inte igår så jag fick ha dom små skitungarna själv igen. Seriöst så tror jag att dom går på något. Dom kommer in och skriker och Alexandra lägger sig ner på golvet och börjar ASGARVA. Ajja så länge som dom lär sig dansen så har jag inga problem med massa skratt, det är så jag tar mig igenom. Jag skrattar typ hela tiden istället för att göra det jag ska göra, men i slutändan så blir det i alla fall gjort, och jävligt bra. So don't underastimate me .

SJÄTTE SÄSONG AV ONE TREE HILL :D

The show will film its first four episodes of season six immediately after finishing up these six episodes of season five, so filming will go into late June.

Credit: FF

Fattaru? det blir en 6 säsong av One tree hill. HALLELULJUHA MOMENT::D:D
Jag är så glad att jag skulle kunna hoppa ut genom fönstret :D Sug på den liksom, one tree hill klarar sig typ 3 säsonger mer än the OC. Vilket barar betyder en sak...One tree hill ÄGER och alla som säger att serien är dålig måste ha en skruv lös.

image244

the book is done!:D

Äntligen så har jag läst ut den jävla boken.
Den var faktiskt ganska bra, vi ska inte överdriva för mycket liksom.
Men det står på framsida: "Laugh- out- loud funny" Bullshit.
jag skrattade typ NÄSTAN högt en gång i boken. HAHAHA det var det bästa.
Drottningen såg sin hund med en annan människa på tv och sa;"harris, You cowing litte traitor"
HAHAHA okej man måste kanske ha läst boken för att fatta det roliga :P

Nä nu sätter jag igång dirket med franskan eller ? Kanske man ska laga lite mat...DILEMMA !

.!

NÄ NUUUU ska jag plugga. Scouts honour

Städat VS NOT

FÖRE!




EFTER!



Jag har en jävla massa tjocktröjor. Kände för att räkna dom för en gångs skull.
Kolla in detta.
18 tjocktröjor. 5 st är gröna och 4 kofftor. Jag vägrar frysa:P
Och det värsta är att det finns ingen jag kan slänga eller ta bort, även fast jag inte avnäder alla.

tjenare

Heeemmaa från skolan nu. Hade bara en lektion så det kändes lite onödigt, men Emma var där och jag har saknat henne :D och jag hade ju sååå mycket att berätta för henne.
allt från henne till honom till honom liksom :P Ni förstår inte med det är det som är poängen:P
Nu måste jag plugga hela dagen, vilket suger. Måste läsa typ 7 sidor min engelska bok, dom sista sidorna tack gode gul. Satt i 4 timmar igår och lästa 160 sidor. Förjävligt. Sen så måste jag få tag i Malin från klassen och fixa frågor till förhäret på boken imorgon och SEEEN ska jag plugga franska för jag har TVÅ prov imorgon eftersom jag var sjuk igår. Detta suger ärligt talat.
MEN först så ska jag faktiskt ha högsta volym på musiken och sortera mina kläder i garderoben, känner att det är dags. Sen så ska jag ta mig an pluggandet, med lite pepsi och chillinötter:D

Ha en trevlig dag tills vi hörs igen ;)

Dagens bild .

image233

??..?

You will always be a big part of me
But even though I can't bring myself to let you back into my life
How can I ever trust you again?

.

Thank you for all that you have done for me

hemma igen .

Har äntligen kommit hem. Mama och jag gick runt och shoppade i typ 2 timmar eller något.
Från HM köpte jag ett vitt linne, en skinnjacka, en svart vit randig halvlångärmad tröja och såklart en grön tjocktröja med dragkedja. Det blev typ 900 så det var ganska okej. Liksom man fick ju till och med en skinnjacka.
Sen så gick vi till Åhlens och köpte hårfärg MEN när jag kom hem så började jag färga håret dirket så jag råkade ta mammas istället som var mörkbrun istället för min chockladbrun. Liksom fattaru hur bra chockladbrun låter? Låter till och med gott :D Så nu kommer mitt hår att bli svart istället, vilket inte var planen.
Jaja det blir säkert bra i alla fall . Blir väll brunt någon gång, jag vill bara inte se ut som en emo you know .:P

image232

treeevlig dag och en ny tröja .

Hejsan hejsan.
Nu sitter man här på Unga Örnar Distriktet och håller på att somna. Känns som en jävla begravning liksom.
Tack gode gud så var Jim här också, han är rolig han.
Har fått mina Unga örnar tröja som är GRÖN:D Suprise Suprise:D
Den är jätte fin. OM jag går med den till skolan, ungefär hur mobbad tror du att jag kommer att bli? Svår fråga....

Godmorgon

Godmorgon Godmorgon.
Gick då inte till skolan idag, fy fan vilken huvudvärk jag hade heela natten, har inte sovit något kanppt och sen så tog det typ 3 timmar innan jag somnade på natten.
Även fast jag är sjuk så måste jag åka in till UÖ distriktet ju och hälsa på Roger men FÖRST så måste jag åka till Globen och möta min mamma för tönten är så klantig att hon glömmer sitt legg så jag måste åka dit, tänkte ju svänga förbi HM lite också.  Har faktiskt förvånande mycket pengar på kontot :D See you later .


God natt

jag lovar jag ska sluta nu och gå och lägga mig, har ju faktiskt sovit nästan hela dagen så jag kan inte rå för att jag inte är trött.
Men men god natt på er alla och sov så gott
Bjuder på den här bilden ;)
image231

thats absolutley grejt

Jag har typ verkligen varit på blogghumör idag, har haft så mycket att säga, har så mycket att säga.
Kanske för att jag har varit  borta i en vecka, but now I'm back.
Kommer säkert inta att ha ett skit att säga imorgon, är inte rikigt säker på om det är en bra eller dålig sak...
återkommer imorgon med det.

Får se om jag går till skolan imorgon men jag hade faktiskt tänkt att åka till Unga Örnar distriktet imorgon för det är en snubbe, Roger, sista dag dära så alla ska komma och tacka honom för ett par trevliga år.
Passar ganska bra faktiskt för jag hade tänkt att kila in på HM också och köpa ett par saker.
Var inne där för typ 1 ½  vecka sen och hittade tre fett snygga plagg. Dom måste man ju helt enkelt bara ha.

Ska googla lite OTH bilder nu, kommer säkert att slänga in ett till inlägg ikväll.

...

Words unspoken..
From the very begining .

<3

image230image229

.

I Aint Gonna Fear No Pain
I Aint Gonna Fear No Pain Anymore .

.

Sometimes people suprise you .

.

This will  be an everlasting love .

så går man och blir sjuk också.

Är så gaaaalet trött och jag tror att jag börjar bli sjuk ockås, har typ feber så jag har legat och sovit heela dagen. Har inte hunnit plugga något heller så jag tänker fan inte gå till skolan imorgon för det finns inte en chans att jag tänker göra franska provet imorgon. Men jag vill ju faktiskt gå till skolan i morgon för jag har ju aaas mycket att berätta för mina kära vänner i skolan- They will not believe what has happened. Eller okej, Emma kanske har en fördelel eftersom jag har ringt henne men ooops new news .

Dagens bild .

image228

En söndag igen .

Nu har man precis vaknat, Var så jäävla trött men tänkte att jag måste gå upp nu för jag ska titta på greys anatomy reprisen och måste plugga till franska provet imorgon. Det kommer att gå åt helevete för att för det första så har jag ingen aning om vad jag ska plugga på och för det andra så har jag inte ens börjat än och det kanske inte var så smart. Jaja, jag jag kommer väll ta mig an det någon gång, måste äta mat förstoch ska kolla på en film på tv och seen börjar greys och sen så kan jag nog plugga lite. Men kl 7 börjar reprisen av top model som jag måste se :P

Ha en trevlig pluggfri dag ;)


.-.'.

Some days I feel broke inside but i won´t admit.
Sometimes I just wanna hide cause it´s you i miss

??

What happen when you safe place become the place you fear the most?

ett annat liv återkommet .

Det här var verkligen det sista jag behövde, av allt som händer just nu måste du komma in igen och få mig att ifrågasätta mitt val. Du sa att du inte ville ha något med mig att göra. Du sa att jag inte skulle kontakta dig mer. Du sa att jag är barsnlig och överdriven. Vad är man för vän om man kommer och går? En anledning till att det funkar är för att jag alltid har haft en svag punkt för dig och jag antar att jag alltid kommer att ha det , vilket beytder att jag allrid kommer att låta dig komma och gå.
Men att du försvann så betydde det att jag var tvungen att börja om, att stå själv för jag hade verkligen ingen kvar, ingen som digg. Och nu har jag lyckats, jag har lyckats att bygga upp ett nytt skyddsnät, nya betydelsefylla vänner som jag vet att jag beyder något för. Du var den personen som betyde mest för mig men jag kan inte låta dig nå fram till mig, inte just nu. Det enda jag kan lita på är mig själv, du fanns med dära men inte längre .
Du kan inte komma efter månader och säga att jag fortfarande är den som betyder mest för dig och säga att du fortfarande finns där för mig, inte nu. Inte nu när jag behöver någon, inte nu när jag måste klara mig igenom allt själv för det är det som jag har gjort när du inte har varit hära .

One tree hill 5x09

image227

Äntligeeeeen .
Fick vänta föör länge på detta avsnitt eftersom jag har varit åt helvete i en vecka så har jag inte hunnit att titta på det senaste avsnittet av oth. Satt typ hela onsdagen och var deprimerad för jag visste att om jag var hemma så hade jag kunna sitta och titta på OTH istället för att göra vänskapsband.

Anyway så var det här avsnittet så UNDERBART!
Ett grymt minnesfullt avsnitt. Nu börjar man gilla Lindsey också bara för att Peyton börjar "gilla" henne.
Mia är fett cool, drar fett roliga skämt hela tiden.

Det är as många roliga scener i den. Eftersom dom har blivit inlåsta i biblioteket så försöker dom hitta en väg ut.
Mia: At least order a Pizza I'm starving
Petyon: Thats it
Brooke: Do we need to be thinking about food right now?
Peyton: If we order Pizza online we can get it delivered here and we can get out
Brooke:Oh
Peyton: Okay, blackwell's Pizzeria they are open, you can order online and they deliver
Brooke: nice...So what are we getting?
Peyton: What?
Brooke: What kinda Pizza?
Peyton: I dont know, Mushroom..
Brooke: Oh no muchroom please
Peyton:Brooke
Mia: Actually I'm totally with Brooke. Canadian bacon
Brooke: Yes! Canadian bacon with extra cheese
Haley: You guys seriously
LindseY: Just orde the damn pizza
Petyon: Okay, do not yell at me
Lindsey: I'll yell at you if I wanted. Just order it. Freaking souses, Freaking canadian bacon, freaking muschroom. I wanna get the hell out of here
Peyton: We all wanna get out of here, okay? dont yell at me.
Haley: Came down, god.
...........
Brooke: just no muschroom....
Peyton: there it's ordered, are we all happy now?
........
Brooke:What did  we get?
Peyton: no muschroom okay Brooke? No musch no room no Muschroom.

Jamie var galet gulig som vanligt. Han och Q är fett söta tillsamans och han är som en liten maskot för hela laget.
Gulligt.


Flatenutsikt

Efter ett par lekar så drog jag och några ungar upp på berget. Tänkte kolla på utsikten lite. Vi sa till alla att vi skulle gå runt hela flate på 40 min men vi pallade inte så vi gick upp på berget. Det var faktiskt en grym utsikt.



Sen på kvällen så tog dom små sakerna min mobil och filmde oss när vi satt och snackade i sovsalen.


lägervisoor:P

Juuste, jag och Jennie hittad en vilsen hund också, en schäffer.
Så gaaalet sööt .blev fullkolmigt förälskad. Vi tror att den tillhörde pundrana borta vid flatencampingen.
Den gick runt vårt hus i typ 1 timme, sen tog vi den och sen så ringde vi polisen så kom dom och hämtade den .




Sen så var vi på eriksdalsbadet en dag också och så satt jag och jennie och kollade på en liten kille som hoppade på grejen i vattnet och det var så roligt för det var som om han hoppade rakt in i en väg och flög ner .
Kolla in detta liksom



Sophia Bush stöder Barack Obama

Cameras were flashing but it was not an average day on the red carpet for two celebrities.

About 150 campus supporters of presidential hoepful Barack Obama, D-Ill., filled an auditorium in Rogers Hall on Friday afternoon to hear Sophia Bush, of "One Tree Hill," and Adam Rodriguez, of "CSI: Miami," speak about the difference students can make in this year's election.

Bush said she had lived in Texas before and was excited about returning to a state she loved to speak to her peers about Obama.

"My demographic is young people; I'm a young person and I want to talk to people that I really feel like I can relate to," Bush said.

Bush, whose latest films include "The Hitcher" and "John Tucker Must Die," encouraged students to become involved in the campaign by voting and volunteering.

"Do what you can. Give what you can," Bush said. "That's the thing that is changing the nation, and that's the thing that is making people take notice."

Rodriguez said he feels this is the first time people are listening to young people.

Students should take advantage of their rights and responsibilities as citizens as early as possible, Rodriguez said.

"Whether it's volunteering or picking a candidate, which hopefully will be Sen. Obama, casting a vote is critical. It's your responsibility," Rodriguez said.

Bush and Rodriguez both spoke about active participation in the electoral process.

"The least that we can do is get up off our butts, go down to the polls, cast a vote and say something about what you want to see done in this country," Rodriguez said.

Austin Uebele, a senior psychology major and volunteer for Texans for Barack Obama, said he was proud so many students came out to support the campaign.

"TCU students are notoriously some of the most apathetic students in the Metroplex and probably throughout the state," Uebele said.

Uebele said he is for celebrity campaigns if they are increasing voter participation, though, others may view it in a bad light.

Bush thinks Obama is creating "mobilizers" in an isolated society.

"I'm not saying I'm going to win this election for Barack Obama," Bush said. "But if I can make 10 people come out here and vote today, I did something for somebody that I believe in and its that ethic that I think America needs back."

Obama is the only person who has a plan laid out and is setting real goals, Bush said.

"He's totally my hero," Bush said.

It is very easy for people to get stuck in their own ways, Bush said, but that is not what the U.S. is built on.

Bush wants people to look at what Obama stands for and believes in.

"I really hope you take the responsibility to vote," Bush said. "It's easy to take for granted all of the lovely amenities that we have in this country, but voting is our most inherent right."

Source: Sophia-b.org

Dagens bild .

image224

?

If you want me, I must be doing something right .

Saknar dig .<3

Kan inte fatta att det har gått ett helt år. Känns som igår och det gör fortfarande lika ont.
Det är enda anledningen till varför jag inte tycker om att vara på örnboet för när jag kommer hem så saknar jag honom bara mer för då blir jag påmind om att han inte finns längre.  Det är det svåraste jag vet att ta mig upp till honom i skogen vid örnboet, att ta mig fram till där han ligge. Jag tror nog aldrig att smärtan kommer att försvinna för han kommer alltid att finnas i mina tankar och i mitt hjärta .

image223


Back from nowhere

I'm baack :D
Känns fett konstigt att vara hemma, fast det gör det alltid när man kommer hem från örnboet.
Längtar tillbaka, där är man så långt borta från allmänheten och kan bara vara.
ÄLSKADE alla barnen, fy fan vad jag har skrattat, speciellt med en tjej, Stacy. Den tjejen är galen asså. Hon är typ 10 och fick mig att skratta HELA TIDEN.
Alla på hela lägret fick Amy Diamonds låt "thank you" på hjärnan bara för henne så under dom 3 sista dagarna gick alla runt och sjöng på den. Vi två gick också runt och sjöng "Oboy vilket vacker väder, solen skiner idag" fast med en annan dialekt, ni har säkert hört den allihopa. Hon var så hysteriskt rolig för vi gick runt och började sjunga den med olika slags röster och skrek och skrattade.
Seeen så en dag så försökte hon vara sur på mig, och det var faktiskt lite läskigt, men hon drev bara, tror jag.
Men efter typ 8 timmar så la hon ett brev på min kudde och jag svär när jag läste det så började jag fan nästan att gråta. Kolla

Förlåt att jag har varit dum mot dig jag tänkte inte göra om det här.
Tack gör armbandet Kram stacy.
Thank you for all...
Jag tror du kan resten<3

Ärligt, jag fick tårat i ögonen, hon är så gaaalet sött.
Sen så gjorde vi hela tiden så där när man pekar på sina ögon sen på henne" att man håller ett öga på varandra"
HEEEL TIDEN, och hennes blick är oslagbar säger jag bara.
Skön unge säger  jag bara. Kommer att sakna henne mest.
Vi kunde typ allt om varandra när veckan var slut. En annan tjej satt och frågade mig frågor medan Stacy svarade, hon hade rätt på alla och jag svarade på några om henne. I love her

RSS 2.0